Εικόνες που..." /> Έπεσε ξύλο σε αγώνα εργασιακού πρωταθλήματος στην Καβάλα

Τοπικές ΑΜ-Θ Ιωσηφίδου

Published on May 24th, 2018 | by fileto

0

Έπεσε ξύλο σε αγώνα εργασιακού πρωταθλήματος στην Καβάλα

Εικόνες που προβληματίζουν και σοκάρουν διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» καθώς με την λήξη της αναμέτρησης Kavala Oil – Μηχανικοί πραγματοποιήθηκαν σκληρά επεισόδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα της Kavala Oil πέτυχε το νικητήριο καλάθι που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, ένας παίκτης των Μηχανικών επιτέθηκε στον διαιτητή προπηλακίζοντας τον.

Στην συνέχεια τα επεισόδια επεκτάθηκαν ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων αλλά και στις εξέδρες.

 

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη αγώνος του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από συμμετέχοντες σε αυτό και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή του αγώνα.

Τέτοιου είδους πρακτικές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και τους σκοπούς της διοργάνωσης που δεν είναι άλλοι από την άσκηση σώματος και πνεύματος καθώς και η προώθηση της ευγενούς άμιλλας και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Επιπλέον θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε πλευρά  ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές που βάλλουν ευθέως κατά του κύρους της διοργάνωσης και γεννούν σκέψεις ακόμη και για την κατάργηση της.

Ήδη η πρόεδρος της επιχείρησης έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος προς την οποία συνέστησε την επιβολή των βαρύτερων ποινών που προβλέπει ο κανονισμός.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑