Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 31st, 2018 | by fileto

0

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα και Ορεστιάδα

Συνελήφθη προχθές (29-5-2018) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας , 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

31052018anatolmakthrakhΑναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του και στο εσωτερικό οχήματος, έντεκα (11) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 80,6 γραμμαρίων, ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 γραμμαρίων και 76 κάλυκες φυσιγγίων κρότου, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθησαν προχθές (29-5-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν στην κατοχή και τις οικίες τους, στο Διδυμότειχο και σε χωριό του Έβρου:

  • 60 φυτά κάνναβης, ύψους από 2 έως 8 εκατοστών
  • 5 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 857,9 γραμμαρίων
  • 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης
  • 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • σπόροι κάνναβης
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Κατασχέθηκαν τα φυτά κάνναβης, οι ποσότητες ναρκωτικών, οι ηλεκτρονικές ζυγαριές, οι σπόροι κάνναβης και τα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑