Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 2nd, 2018 | by fileto

0

Ο Στέλιος Ρόκκος έσωσε την Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης

Στον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο και στην κοσμοπλημμύρα που παρατηρήθηκε οφείλεται η επιτυχία πραγματοποιήθηκε της «Λευκής Νύχτας 2018» που για τρίτη χρονιά διοργανώθηκε στην Ελευθερούπολη, την Παρασκευή 1 Ιουνίου.

Πολύς κόσμος κατέκλυσε την Ελευθερούπολη, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία δεν προτίμησε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης που δεν πραγματοποίησαν ιδιαίτερες πωλήσεις πατά τις προσφορές που έκαναν λόγω της ημέρας εκτός από τα καταστήματα εστίασης, καφέ, σνακ μπαρ και ταβέρνες, τα οποία και απορρόφησαν το κοινό που βρέθηκε από Παγγαίο, Καβάλα και Δράμα, αλλά και γκρούπ από την Βουλγαρία με επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί για την κεντρική συναυλία η οποία ήταν και δωρεάν.

ΛΕΥΚΗ-ΝΥΧΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ-1Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβασε το κέφι στο κατακόρυφο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή γιορταστική ατμόσφαιρα στη νεολαία κυρίως που τον αποθέωσε.

Σε ένα μπαλκόνι της πλατείας ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έβγαζε σέλφι με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη τις οποίες ανέβαζε στο facebook τονίζοντας την επιτυχία της διοργάνωσης.

Πριν την συναυλία υπήρχαν και άλλες δράσεις από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Μεταξύ αυτών ο δήμος Παγγαίου βράβευσε την Ιωάννα Ξουλόγη, το ανδρικό και εφηβικό τμήμα του ΓΣΕ και τους Μαχητές Ελευθερούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑