Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 4th, 2018 | by fileto

0

Η Αριάδνη Νούκα ομιλήτρια στο συλλαλητηριο της Καβάλας

Με δεκάδες πούλμαν ετοιμάζονται σύλλογοι και σωματεία από την Θράκη και την ύπαιθρο της ΠΕ Καβάλας να φτάσουν το απόγευμα της Τετάρτης αύριο 6 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας όπου θα πραγματοποιηθεί στις 7:30μ.μ. ένα από τα 13 συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Οι άνθρωποι που κινητοποιούνται είναι εκείνοι που θέλουν να υπενθυμίσουν στην κυβέρνηση ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι για παζάρια με τους γείτονές μας Σκοπιανούς οι οποίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να υποστείλουν τις σημαίες του αλυτρωτισμού, αν επιθυμούν μια παραγωγική γειτονία.

Μαζί με την τοπική εκκλησία της οποία κορωνίδα θα είναι ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος, θα συμμετέχουν η αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας και ο Δήμος Καβάλας.

Μαζί με αυτούς στην κορυφή συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι της Καβάλας, σύλλογοι και σωματεία, αλλά και κινήσεις πολιτών.

Στο ξεκίνημα του συλλαλητηρίου θα απευθύνουν χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους οι επικεφαλής των διοργανωτών όπως ο μητροπολίτης Στέφανος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος και η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα.

Κεντρική ομιλήτρια του συλλαλητηρίου θα είναι η νομικός, Αριάδνη Νούκα γνωστή από εμφανίσεις σε τηλεοπτικά πάνελ, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η προσθήκη και δεύτερου ομιλητή. Σύμφωνα με την κεντρική ομιλήτρια Αριάδνη Νούκα, όπως αυτή συστήνεται αναφέρει ότι: «Διατηρώ δικηγορικό γραφείο και δραστηριοποιούμαι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Διετέλεσα αναπληρώτρια και τακτική καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στην Ακαδημία Ελληνικής Αστυνομίας στο τμήμα Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στη Θεσσαλονίκη. Είμαι δικηγόρος του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου. Έχω δημιουργήσει ψήφισμα στη διαδικτυακή πλατφόρμα συλλογής υπογραφών ΑVAAZ.ORG για τους δανειολήπτες».

Τον γενικό συντονισμό του συλλαλητηρίου έχει αναλάβει ο απόστρατος Θεόδωρος Τζατζάρης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑