Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2018 | by fileto

0

Νέο τροχαίο με θύματα λαθρομετανάστες στην Ξάνθη

Σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Δημοκρίτου στην Ξάνθη, όχημα τύπου τζιπ με αθηναϊκές πινακίδες, γεμάτο λαθρομετανάστες, προσέκρουσε σε προπορευόμενο ΙΧ αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο φερόμενος ως διακινητής και οδηγός του τζιπ, και ένας από τους λαθρομετανάστες, ενώ ελαφρύτερα ο οδηγός του ΙΧ αγροτικού οχήματος και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, που αφορά διακίνηση λαθρομεταναστών μέσα στην πόλη της Ξάνθης, πράγμα που επιβεβαιώνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει, αλλά και το τρίτο μετά το δυστύχημα λίγο έξω από την Νέα Καρβάλη επί της Εγνατίας Οδού με 6 νεκρούς από τους οποίους τα 3 ήταν παιδιά!

Στο χθεσινό περιστατικό από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς εάν εκείνη τη στιγμή στο σημείο κυκλοφορούσαν πεζοί ή παιδιά, ή κάποιοι μικρότερο όχημα από το ΙΧ αγροτικό φορτηγό τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε πως η υπόθεση «λαθρομετανάστευση» έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που οι διακινητές επιλέγουν το κέντρο μιας πόλης μας για να «ξεφύγουν» από την αστυνομία κάποιοι υψηλά ιστάμενοι της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης να απασχολούν το προσωπικό της κάθε τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας για διάφορες άλλες δράσεις.

Καλό θα είναι κάποια στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να λάβουν αποφάσεις δίνοντας ένα τέλος, καθώς εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε και άλλα αθώα θύματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑