Τοπικές ΑΜ-Θ Ρομά δροσερό

Published on June 18th, 2018 | by fileto

0

Νεκρή 33χρονη μητέρα από καραμπίνα… στο Δροσερό

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο Δροσερό Ξάνθης μια 34χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 9 το  βράδυ του Σαββάτου με θανάσιμο τραύμα από κυνηγετική καραμπίνα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Την 33χρονη, μητέρα 5 παιδιών (τρία αγόρια και δυο κορίτσια)  βρήκαν σύμφωνα με πληροφορίες μας τα παιδιά της ακούγοντας τον κρότο και βρίσκοντάς την αιμόφυρτη μέσα στο δωμάτιό της στον 1ο όροφο του σπιτιού και ειδοποίησαν αμέσως  τον πατέρας τους που βρίσκονταν στο καφενείο.

Ενημερώθηκε επίσης τάχιστα η Αστυνομία που ήδη πήρε καταθέσεις από τα παιδιά της, γείτονες (στην ίδια αυλή) και τον άνδρα της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τους αστυνομικούς απασχολεί οτι βρήκαν την νεαρή γυναίκα…κουρεμένη “γουλί” και με μώλωπες, ωστόσο απο τις μαρτυρίες που είχαν κυρίως απο τον μεγάλο της γιο ηλικίας 18 ετών, ο ισχυρισμός ήταν οτι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το δε κούρεμά της οφείλεται στο ότι είχε “ψείρες” στα μαλλιά!

Από την νεκροψία και νεκροτομή εικάζεται ότι μπορούν πάντως να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα κι αν πρόκειται περί αυτοκτονίας, ατυχήματος ή εγκλήματος, ώστε να μην υπάρχουν γρίφοι στη συγκεκριμένη υπόθεση.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑