Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 28th, 2018 | by fileto

0

Ο Θέμης είναι καλά στην υγεία του…

Αναβλήθηκε για τις 12 Ιουλίου 2018, η δίκη του αυτοφώρου, των 8 συλληφθέντων οι οποίοι κατηγορούνται για άσκηση βίας και παρακώλυση εργασιών για τον αγωγό TAP.

Όπως αναμενόταν, οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν να αναβληθεί η δίκη καθώς ο Θέμης Καπλακίδης που είναι ο ένας εκ των 8 κατηγορούμενων και ο βασικότερος, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας του μάρτυρα κατηγορίας και λόγω της αδυναμίας συγκέντρωσης στοιχείων των συνηγόρων υπεράσπισης εξαιτίας της χρονικής πίεσης ήταν λόγοι ικανοί να αναβάλουν την διαδικασία.

Για δεύτερη μέρα εκπρόσωποι φορέων, αιρετοί και πολίτες βρέθηκαν και χθες από το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018 στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους οκτώ συλληφθέντες των Τεναγών.

Οι κατηγορούμενοι προσήλθαν στο ακροατήριο λίγο πριν τις 13:00 και ζήτησαν αναβολή, αφενός για να παραστεί ενώπιον του Δικαστηρίου ο εκπρόσωπος της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας ο οποίος και προέβη στις μηνύσεις και αφετέρου για να έχουν οι ίδιοι τον χρόνο να προετοιμάσουν καλύτερα τη νομική τους εκπροσώπηση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑