Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 3rd, 2018 | by fileto

0

Δύο πνιγμοί σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον πνιγμό ηλικιωμένης που ανασύρθηκε νεκρή από παραλία της Αλεξανδρούπολης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 3 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα 75 χρονών η οποία βρέθηκε στην παραλία κάτω από τον Φάρο όπου πήγε για να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα.

Η ηλικιωμένη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το άψυχο κορμί της εντόπισαν δύο άνδρες λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες που έφτασαν παρείχαν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την επαναφέρουν στη ζωή με χρήση απινιδωτή.

Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά Βουλγάρα τουρίστρια 35-40 ετών η οποία εντοπίστηκε από ναυαγοσώστη στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, να επιπλέει ανάσκελα πλησίον της ακτής. Ο ναυαγοσώστης πλησίασε την άτυχη γυναίκα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της, και δεν μπόρεσε να την επαναφέρει.

Στο σημείο εκλήθη και έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατό της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της νεαρής γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή: e-evros


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑