Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 3rd, 2018 | by fileto

0

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση του Δήμου Καβάλας για τα διόδια

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής για τα διόδια στην Παράκαμψη.

Το γεγονός αυτό ανοίγει μια νέα σελίδα στην κατασκευή των διοδίων μια και η Δημωφέλεια είχε προσφύγει ακολούθως στο ΣτΕ για την καταπάτηση του χώρου της επιφανείας 5 στρεμμάτων στην περιοχή του Εσκί Καπού, από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 3 Μαΐου 2018 και όταν η κατασκευάστρια εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι ξεκινά το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη Καβάλας στο ύψος της Άσπρης Άμμου, τότε ο Δήμος Καβάλας, δια της Δήμητρας Τσανάκα, έδωσε άμεσα εντολή για την έκδοση διαταγής προσωρινής αναστολής προς το Συμβούλιο της Επικρατείας για να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός αυτός, μέχρι να συζητηθεί στο ΣτΕ, η αίτηση ακύρωσης που ήδη έχει κατατεθεί από τον Δήμο Καβάλας, από τις 28 Ιουλίου 2017.

Ο έγκριτος νομικός της Καβάλας Οδυσσέας Καραγιαννακίδης, πήρε εντολή να υποβάλλει την αίτηση αναστολής, σε συνεργασία με τον συντοπίτη καθηγητή Νομικής Δημ. Μέλισσα, ο οποίος εργάζεται στην Αθήνα.

Τότε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε ότι ευελπιστεί «με τις νομικές αυτές διαδικασίες, να πετύχουμε την έκδοση προσωρινής διαταγής αναστολής του έργου των διοδίων της παράκαμψης της Καβάλας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑