Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 6th, 2018 | by fileto

0

ΝΟΔΕ Ξάνθης κατά Πλωμαρίτη για το νοσοκομείο!

ΜΕ αφορμή την μετακίνηση του έμπειρου Ξανθιώτη χειρούργου κ. Φώτη Κωδωνά από την Χειρουργική κλινική της Ξάνθης στην Χειρουργική Κλινική Καβάλας που δυστυχώς υιοθέτησε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέας Γερόπουλος προκαλώντας την οργή των Ξανθιωτών (σ.σ. Η μεν χειρουργική κλινική της Καβάλας έτσι θα έχει 9 χειρούργους η δε χειρουργική κλινική της Ξάνθης 7), η ΝΟΔΕ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο κατά του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Πλωμαρίτη, όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε καταγγελία της στα ΜΜΕ τα παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, εντελώς ξαφνικά χωρίς να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς, χωρίς κανένα προγραμματισμό και χωρίς να δώσει τον ανάλογο χρόνο προετοιμασίας, αποφάσισε να μετακινήσει ένα χειρουργό γιατρό του νοσοκομείου Ξάνθης, στην Καβάλα. Αν και η Καβάλα είχε ήδη 8 χειρουργούς (όσους και η Ξάνθη), αποφασίστηκε για πολιτικούς λόγους, να ενισχύσουν το Νοσοκομείο της Καβάλας.

Κύριοι του Σύριζα, όταν ήσασταν αντιπολίτευση ακούγαμε μέρα νύχτα για την Δημόσια Υγεία που δήθεν θα διορθώνατε. Αυτό που βλέπουμε είναι πως κατεδαφίζετε μέρα νύχτα την Δημόσια Υγεία της Ξάνθης. Προφανώς είχατε ακόμη μία αυταπάτη.

Σας το λέμε σε όλους τους τόνους. Οι πολίτες της Ξάνθης δεν είναι 2ης κατηγορίας και δεν θα επιτρέψουμε να θέσετε σε κίνδυνο την Υγεία τους.

Για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας

Κιατίπης Νικόλαος                                Παπαχαβιάρης Χρήστος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑