Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2018 | by fileto

0

“Ο αναποτελεσματικός πάντα θα ψάχνει για δικαιολογίες”

Μία δεικτική τοποθέτηση έκανε πρόσφατα ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, που συνεχίζει να είναι μέλος της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» την οποία ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίης μια και επέλεξε τα social media για να καταθέσει το κατηγορώ του αναφορικά με το πρόβλημα των κουνουπιών και την ελλιπή, κατά τον ίδιο, αντιμετώπισή του.

Ο κος Αμοιρίδης υπερτονίζει ότι επί εποχών αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη το πρόβλημα είχε σχεδόν επιλυθεί, ενώ – εμμέσως πλην σαφώς – κατακεραυνώνει τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ταυτοπροσωπώντας τον ως αναποτελεσματικό.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Αμοιρίδης σημειώνει: “Τα κουνούπια αποτέλεσαν προτεραιότητα ουσίας για τον περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη. Η αναποτελεσματική καταπολέμηση τους από την προηγούμενη διοίκηση, την οποία πολλές φορές είχε καταγγείλει προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμη και θανάτους και φυσικά προκαλούσαν όχι μόνο όχληση στους κατοίκους αλλά και προβλήματα στην οικονομική ζωή της περιοχής μας. Υγεία, οικονομία, διαβίωση είχαν πληγεί.

Έτσι όταν ανέλαβε περιφερειάρχης ασχολήθηκε επισταμένα, επέλεξε και οργάνωσε τους κατάλληλους συνεργάτες, επέβλεψε την απόδοση των εργολάβων αλλά και το κόστος ώστε να κερδίσει τη μάχη. Αιρετοί, όπως ο τότε θεματικός Σωτήρης Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες συνεργάστηκαν και κέρδισαν τη μάχη. Όλοι παραδέχθηκαν την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σε αντιδιαστολή με την κατάσταση την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Αυτό συνεχίσθηκε όσο ο Γιώργος και η ομάδα του είχαν την ευθύνη. Γενικά παραδεκτό ότι για να επιτύχεις οπουδήποτε χρειάζεται να δουλέψεις συστηματικά και σκληρά και χωρίς εκπτώσεις.

Αυτό λοιπόν συνέβη τότε και ο περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης τήρησε αυτό που είχε στοχεύσει και υποσχεθεί στην κοινωνία και μάλιστα με ένα κόστος ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με άλλες εποχές. Το πριν και το σήμερα ας κριθεί από άλλους. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, τίποτα τυχαίο.

Ο αναποτελεσματικός πάντα θα ψάχνει για δικαιολογίες και ο τεμπέλης εχθρούς. Όμως η κοινωνία γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αποδίδει στον καθένα αυτό που του πρέπει”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑