Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 31st, 2018 | by fileto

0

Το κυνήγι συνοριοφυλάκων και διακινητών συνεχίζεται

Συνελήφθη χθες (30-7-2018) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 20χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ο οδηγός εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε στον Ίασμο Ροδόπης, ενώ στη συνέχεια εισήλθε ξανά στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας Οδού. Τελικά ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, κινούμενος σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 20χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑