Εκδηλώσεις

Published on August 1st, 2018 | by fileto

0

Όλα έτοιμα για την Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού 2018, στην Αλεξανδρούπολη που θα λάβει χώρα από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Την Πέμπτη 2 Αυγούστου αναμένεται να ληφθεί απόφαση από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου στην 22η συνεδρίασή του, για την παράταση της διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες σύλλογοι στη Γιορτή, 16 τον αριθμό, το βράδυ της Τρίτης 31 Ιουλίου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη και το Δημοτικό Σύμβουλο Στέλιο Βραχιόλογλου, όπου ελήφθησαν και οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με την διοργάνωση και τις αρμοδιότητες των συλλόγων.

Η είσοδος την τελευταία και 7η ημέρα της Γιορτής, αμέσως μετά την εμφάνιση του Γιάννη Πάριου, θα είναι δωρεάν. Στις 28 Αυγούστου επίσης, πρόκειται να διοργανωθεί το Σαρακάτσανικο και Θρακιώτικο γλέντι.

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου στη Γιορτή Κρασιού, ο Δήμαρχος επισήμανε για ακόμη μια φορά στην χθεσινοβραδινή συνάντηση πως «όλοι οι σύλλογοι είναι ευπρόσδεκτοι. Φεύγουν από το σπίτι τους, και τους καλώ να γυρίσουν. Αλλά δεν μπορούμε να τους παραδώσουμε την διαχείριση της Γιορτής».

Να σημειωθεί πως στη φετινή γιορτή θα συμμετέχουν η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιάννης Πάριος και ο Στέλιος Ρόκκος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑