Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 8th, 2018 | by fileto

0

Αυτοκτόνησε γνωστός έμπορος οπτικών στην Ξάνθη

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

Δεύτερο σοκ για την πόλη της Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή Κώστα  Δαλακούρα στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα στις 20.30 το βράδυ της Τρίτης (07/08/2018) εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του επί της οδού Βενιζέλου ο 54χρονος Ξανθιώτης επιχειρηματίας οπτικών Αγκόπ Μπ. στενός  φίλος του δολοφονημένου όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, πατέρας δυο παιδιών και ένα από τα καλύτερα παιδιά κατά γενική ομολογία, βρίσκονταν μόνος του στο σπίτι του, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στα Άβδηρα όπου έχουν εξοχικό σπίτι μολονότι το κατάστημα ήταν κλειστό μέχρι 18 Αυγούστου όπως έλεγε η σχετική ανακοίνωση στην τζαμαρία του καταστήματος.

Ωστόσο λίγο πριν αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του είχε δυο κρίσιμες τηλεφωνικές επικοινωνίες ενημερώνοντας όπως λένε δημοσιογραφικές πηγές στενά συγγενικά του πρόσωπα για το τι προτίθεται να κάνει αλλά και τους λόγους που τον οδηγούσαν στην συγκεκριμένη πράξη του.

Για το λόγο αυτό άλλωστε κινητοποιήθηκε η αστυνομία και έσπευσε στο διαμέρισμά του, όταν όμως έφτασε ήταν ήδη αργά αφού ο Αγκόπ είχε ήδη πάρει την απόφασή του και κείτονταν νεκρός….

Μάλιστα αστυνομικοί με τους οποίους μιλήσαμε ερευνούν από το βράδυ της Τρίτης την σύνδεση των δυο περιστατικών, αυτό που τους προβληματίζει ωστόσο είναι το ότι η αυτοκτονία του επιχειρηματία δεν έγινε με το 22άρι του δολοφόνου αλλά με άλλο όπλο το οποίο κατείχε ο επιχειρηματίας στο κατάστημά του σε περίπτωση κλοπής.

Έτσι αυτό που προς το παρόν ερευνά το Τμήμα  Ανθρωποκτονιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης είναι τα κινητά των δυο θυμάτων και με ποιους ήρθαν σε επαφή το τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα τη μέρα της Τρίτης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ: ΜΑΧΗΤΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑