Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2018 | by fileto

0

Η αυτοκτονία «δείχνει» τον… δολοφόνο του Δαλακούρα;

 

  • Τα αποτυπώματα στο γραφείο του δολοφονηθέντος ασφαλιστή, οι τελευταίες κλήσεις στα κινητά των «δυο» και το τελευταίο τηλέφωνο του Αγκόπ λίγο πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του!

 

Δεύτερο σοκ για την πόλη της Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή Κώστα  Δαλακούρα στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα στις 20.30 το βράδυ της Τρίτης (07/08/2018) εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του επί της οδού Βενιζέλου 54χρονος o Ξανθιώτης επιχειρηματίας οπτικών Αγκόπ Μπαλατλιάν στενός φίλος του δολοφονημένου όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Μαχητή» o γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών στη Ξάνθη, πατέρας δυο παιδιών και ένα από τα καλύτερα παιδιά κατά γενική ομολογία, βρίσκονταν μόνος του στο σπίτι του, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στα Άβδηρα όπου έχουν εξοχικό σπίτι μολονότι το κατάστημα ήταν κλειστό μέχρι 18 Αυγούστου όπως έλεγε η σχετική ανακοίνωση στην τζαμαρία του καταστήματος οπτικών επί της οδού Ηρώων.

Ωστόσο λίγο πριν αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε δυο κρίσιμες τηλεφωνικές επικοινωνίες ενημερώνοντας όπως λένε δημοσιογραφικές πηγές στενά συγγενικά του πρόσωπα για το τι προτίθεται να κάνει αλλά και τους λόγους που τον οδηγούσαν στην συγκεκριμένη πράξη του γιατί δεν γίνεται αλλιώς, μεταφέροντας μάλιστα την προσωπική του επιθυμία να προστατευτούν τα παιδιά του σε κάθε περίπτωση.

Για το λόγο αυτό άλλωστε κινητοποιήθηκε η αστυνομία και έσπευσε στο διαμέρισμά του μπας και «προλάβει» το κακό, όταν όμως έφτασε ήταν ήδη αργά αφού ο Αγκόπ Μπαλατλιάν  είχε ήδη πάρει την απόφασή του και κείτονταν νεκρός….

Μάλιστα αστυνομικοί με τους οποίους μιλήσαμε ερευνούν από το βράδυ της Τρίτης σε συνεργασία με τους έμπειρους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη που έφτασαν το πρωί της Τετάρτης στη Ξάνθη, την σύνδεση των δυο περιστατικών  με τις καταθέσεις συγγενών και φίλων και από τις δυο πλευρές.

Αυτό που τους προβληματίζει βέβαια είναι το ότι η αυτοκτονία του επιχειρηματία δεν έγινε με το 22άρι του δολοφόνου αλλά με άλλο όπλο το οποίο κατείχε ο Μπαλατλιάν στο κατάστημά του σε περίπτωση κλοπής, ωστόσο ο πυροβολισμός στην πλάτη σχεδόν εξ’ επαφής και η σφαίρα στη καρδιά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν φίλος του ανυποψίαστου θύματος που με μια σφαίρα έπεσε νεκρός.

Έτσι αυτό που προς το παρόν ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το ποιοι ήρθαν σε επαφή τις τελευταίες στιγμές τους, τόσο με τον δολοφόνο όσο και με τον αυτόχειρα. Ωστόσο αστυνομικοί με τους οποίους μιλήσαμε χθες το απόγευμα μας έλεγαν αινιγματικά ότι, «η αυτοκτονία του Μπαλατλιάν που ενδεχομένως γνώριζε ήδη ότι οι αστυνομικοί θα τον ανέκριναν… «δείχνει» σε μεγάλο βαθμό και τον… «δολοφόνο» του Κώστα Δαλακούρα!

πηγή: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑