Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 10th, 2018 | by fileto

0

Σέρβος με σφυρί χτύπησε οδηγό Ταξί στην Καβάλα

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα, χθες Παρασκευή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη.

Σύμφωνα με το kavalaportal.gr, ένας Σέρβος παραθεριστής επιχείρησε να σταθμεύσει το ΙΧ αυτοκίνητό του -μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών- σε χώρο πολύ κοντά στην πιάτσα ταξί του ΟΤΕ.

Ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο ζήτησε ευγενικά από τον Σέρβο να απομακρύνει το όχημά του, όμως ο τελευταίος φαίνεται να μην εξέλαβε και τόσο θετικά αυτό το αίτημα!

Έτσι, αφού μετακίνησε το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα πιο μακριά -σταθμεύοντάς το μπροστά από ένα αρτοπωλείο της περιοχής-, μετέβη σε παρακείμενο κατάστημα, από το οποίο και προμηθεύτηκε ένα σφυρί! Στη συνέχεια, όντας σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε στον οδηγό ταξί, χτυπώντας τον με το σφυρί στο χέρι, ενώ παράλληλα χτύπησε και το ταξί του!

Αμέσως μετά, ο Σέρβος προσπάθησε να διαφύγει, όμως ακινητοποιήθηκε από συναδέλφους του θύματος. Λίγα λεπτά αργότερα κατέφτασε στο σημείο ένα περιπολικό της αστυνομίας, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον Σέρβο και να τον μεταφέρουν στο τμήμα για τα περαιτέρω.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑