Uncategorized

Published on August 19th, 2018 | by fileto

0

Αποτυχία της δημοτικής αρχής καταλογίζει ο Μάκης στον τουρισμό

Με μια ανάρτησή του ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος και μετά την διόρθωση των στοιχείων από τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας επισημαίνει στην κριτική του ότι: «Μείωση των ξένων επισκεπτών και μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων δείχνουν τα στοιχεία για την τουριστική κίνηση του 1ου εξαμήνου…».

Συνεχίζει δε αναφέροντας ότι: «Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές της Προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ κ. Ιωσηφίδου στην τουριστική προβολή του Δήμου οδήγησαν σε μείωση των ξένων επισκεπτών και σε μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον Τουρισμό!

Αυτό πέτυχε (μετά από 4 χρόνια) η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αφού ξόδεψε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για την τουριστική προβολή του Δήμου και αφού έκανε πολλά και άσκοπα ταξίδια σε τουριστικές εκθέσεις (κυρίως του εξωτερικού).

Αν αυτό δεν είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ, τότε τι είναι;

Κατανοώ επίσης όσους δεν ενδιαφέρονται για τη συζήτηση περί στατιστικών στοιχείων στον Τουρισμό. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να κρύψουν τα δυσάρεστα αποτελέσματα των δικών τους αποφάσεων τα προηγούμενα χρόνια.

Κάποιοι άλλοι τη θεωρούν προεκλογική, υποβαθμίζοντας τη σημασία της. Σπεύδω να τους θυμίσω ότι αυτά τα λέω 4 χρόνια τώρα. 4 χρόνια η κ. Ιωσηφίδου αποφεύγει έναν αναλυτικό απολογισμό της τουριστικής προβολής. Σωστά φοβάται ότι δεν έχει κάτι σημαντικό να δείξει.

Είναι πολιτική επιλογή της κ. Ιωσηφίδου να χρησιμοποιεί λανθασμένα ή αποσπασματικά στοιχεία για να πανηγυρίζει. Και θα κριθεί για αυτό.

Δεν είναι όμως δικαίωμά της να το κάνει. Γιατί δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις που οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα και σε λανθασμένες αποφάσεις, που με τη σειρά τους οδηγούν σε οικονομική ζημία τους δημότες και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Στον λίγο χρόνο που της απομένει, καλό είναι να το καταλάβει…».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑