Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 23rd, 2018 | by fileto

0

Έκοβε ένα κλαδί στο δημοτικό νεκροταφείο και έπεσε σε «κούφιο» τάφο!

Είναι να απορεί κανείς στο που μπορεί να φτάσει η απόγνωση ενός προέδρου τοπικής κοινότητας του Δήμου Καβάλας που βλέπει ότι η έλλειψη προσωπικού είναι τροχοπέδη για να γίνουν κάποιες απαραίτητες εργασίες στον οικισμό του, και αναλαμβάνει αυτός τις κάνει με οποιασδήποτε συνέπειες!

Το περιστατικό συνέβη στο δημοτικό κοιμητήριο του Αμυγδαλεώνα με πρωταγωνιστή τον πρόερδο του τοπικού συμβουλίου του οικισμού Δημήτρη Πουρσαϊτίδη!

Ο κ. Πουρσαϊτίδης, αποφάσισε να κλαδέψει με δική του πρωτοβουλία τα κλαδιά ενός δέντρου στα νεκροταφεία Αμυγδαλεώνα. Την ώρα που κλάδευε σκαρφαλωμένος στο δέντρο, ένα κλαδί, έσπασε. Έπεσε πάνω σε μια μαρμάρινη πλάκα ενός τάφου η οποία και αυτή με τη σειρά της έσπασε και βρέθηκε κυριολεκτικά μέσα σε έναν άδειο τάφο!

Από το κλαδί ενός δέντρου βρέθηκε περίπου τρία μέτρα κάτω από τη γη, μέσα σε έναν άδειο τάφο! Κάλεσε βοήθεια και έσπευσε κάποιος να τον βγάλει, την ίδια ώρα μαζεύτηκε κόσμος για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ίδιος τη «γλύτωσε» με ορισμένες γρατζουνιές και το αντιμετώπισε με γέλιο.

Ωστόσο πέρα από την «πρώτη ανάγνωση» που προκαλεί γέλιο, ας αναλογιστούμε ότι όλοι σχεδόν οι πρόεδροι εκτελούν εργασίες που κανονικά θα έπρεπε να τις κάνουν δημοτικοί υπάλληλοι.

Φυσικά ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης δεν είναι ο μόνος πρόεδρος που εκτελεί χρέη «δημοτικού υπαλλήλου» στο δήμο Καβάλας.

Οι πρόεδροι, βλέποντας την «απουσία» του «δημοτικού μηχανισμού», προτιμούν να δώσουν οι ίδιοι άμεσες λύσεις για να σταματήσουν τα παράπονα των συγχωριανών τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑