Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 24th, 2018 | by fileto

0

Μιλάει η διοίκηση του Δήμου για «διαπλοκή»; αναρωτιέται ο Μάκης Παπαδόπουλος

Με μια σκληρή ανακοίνωση και με επιστροφή των χαρακτηρισμών περί «Μαγίστου της διαπλοκής» όπως χαρακτήρισε η Δημωφέλεια τον Μάκη Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», μιλάει ανοιχτά για «κρυφές συμφωνίες» της δημοτικής αρχής, με τους αγωγούς…

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Δυστυχώς, η κ. Ιωσηφίδου όχι μόνο αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα, αλλά δεν διστάζει να «μαγειρέψει» στατιστικά στοιχεία! Έτσι «μαγείρεψε» στην ανακοίνωσή της τα στοιχεία της τουριστικής κίνησης, ξεκινώντας να μετρά από το 2014! Γιατί δεν ξεκίνησε να μετρά και από το… 2004; Ξεχνά η κ. Ιωσηφίδου ότι η διοίκηση Τσανάκα ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2014, μετά από τη λήξη της τουριστικής περιόδου; Η σημερινή Δημοτική Αρχή άρχισε να εφαρμόζει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής το 2015 και τα όποια αποτελέσματα εμφανίζονται τα επόμενα χρόνια, δηλαδή το 2016, το 2017 και το 2018. Γι’ αυτά λοιπόν μιλάμε.

Τα «μαγειρέματα» στοιχείων κάνουν πολύ μεγάλο κακό στη φερεγγυότητα και στην αξιοπιστία του Δήμου μας. Τι νομίζει δηλαδή η κ. Ιωσηφίδου; Ότι θα κοροϊδέψει με ψεύτικα στοιχεία όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τουρισμό; Με τέτοιες πρακτικές, το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να τους αποθαρρύνει, όχι να τους ενθαρρύνει. Εξάλλου, τόσα χρόνια δεν είδαμε να έχει φέρει και κανέναν επενδυτή.

Επιπλέον, για ακόμη μία φορά, η κ. Ιωσηφίδου προχώρησε σε προσωπικές προσβολές και ύβρεις εναντίον μου, αδυνατώντας να αντικρούσει την επιχειρηματολογία και τα στοιχεία που παραθέσαμε ως παράταξη. Αντί να συζητήσει μαζί μας ουσιαστικά, εξαπολύει χαρακτηρισμούς, ύβρεις και προσβολές.

4 χρόνια τώρα, κάνουμε παρεμβάσεις για να «ξυπνάμε» τη Δημοτική Αρχή και να ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου μας (όπως το παραδέχτηκε εξάλλου και η ίδια η Δήμαρχος). Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε στην ενεργή, τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη ανάδειξη των προβλημάτων του Δήμου μας, με την παράλληλη επεξεργασία προτάσεων και λύσεων.

Όσο για τα περί «διαπλοκής», περιμένουμε ακόμη να μας εξηγήσει δημόσια η κ. Τσανάκα τι συμφωνίες έκανε «πίσω από κλειστές πόρτες» και τι υποσχέσεις απέσπασε από τους αγωγούς φυσικού αερίου. Βεβαίως, θα μιλήσουμε αργότερα αναλυτικά για τη «διαπλοκή» επί των ημερών της διοίκησης Τσανάκα…

Γιατί εμείς εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των Καβαλιωτών, της τοπικής οικονομίας, των τοπικών επιχειρήσεων».

Και φυσικά έπεται συνέχεια!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑