Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 26th, 2018 | by fileto

0

Εμπόλεμη ζώνη για την Όλγα Κεφαλογιάννη η Καβάλα

Στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη και εθεάθη να κάθεται στις πρώτες θέσεις του θεάτρου δίπλα στον Μακάριο Λαζαρίδη.

Σε ανάρτησή του ο Μανώλης Φραντζεσκάκης αναφέρει και μεταφέρει μια πικρία περί της επίσκεψης της πρώην υπουργού λέγοντας: «Κυρία Όλγα Κεφαλογαννη ως Καβαλιώτης σας καλώς ορίζω στην πανέμορφη πόλη μας και σας εύχομαι να απολαύσετε την διαμονή σας καθώς και την παράσταση στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων που όπως πληροφορήθηκα είναι ο λόγος της επίσκεψης σας.

Θα ήθελα να σας καλώς ορίσω και ως συμμαχητής αλλά φαίνεται ότι το βαρύ πρόγραμμα που σας όρισαν (ποιος άραγε) δεν σας επέτρεψε να έρθετε στα γραφεία της ΝΟΔΕ και να συναντήσετε τους εκπροσώπους της βάσης της ΝΔ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Θα μπορούσαμε και τηλεφωνικά να σας καλώς ορίσουμε ως ΝΟΔΕ αλλά φαίνεται η στενοτητα χρόνου δεν σας άφησε ούτε ένα τηλέφωνο ενημέρωσης για την έλευση σας να κάνετε. Οκ και πάλι καλή διαμονή και όπως λέει και το τραγούδι “δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούμε στο ίδιο κόμμα ζούμε».

Στην ουσία σύμφωνα με πληροφορίες μας η έλευση της κυρίας Κεφαλογιάννη ήταν ιδιωτική και προέκυψε μετά από πρόσκληση που έλαβε από το Εθνικό Θέατρο να παρακολουθήσει την παράστασή του στους Φιλίππους μια που δεν μπόρεσε λόγω υποχρεώσεων να την δει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Η εμφάνισή της με τον Μακάριο Λαζαρίδη και τον Γιάννη Χατζηεμμανουήλ αλλά και η φωτογράφησή της με την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη Πρασσά, έδωσαν λαβή για σχόλια μέσω και του facebook που παραπέμπουν σε …παραπολιτικές ιστορίες αστικών μύθων!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑