Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 31st, 2018 | by fileto

0

Από μακριά και νόμιμη για τον ΤΑΡ η Δήμητρα Τσανάκα…

Η απουσία δημοτικών συμβούλων της διοίκησης του δήμου Καβάλας στις κινητοποιήσεις πολιτών  ενάντια στην όδευση του αγωγού ΤΑΡ, συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο ο δήμος Καβάλας ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, χαρακτηρίζοντας τες ως “παράνομες”(εμμέσως πλην σαφώς)  και γι’ αυτό το λόγο δεν θα συμμετέχει σε αυτές.

Η θέση της διοίκησης του δήμου Καβάλας για όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στη θέση “Καρυδιές” και αφορούν τον αγωγό ΤΑΡ,  φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω κείμενο (non paper)!

“Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, σταθερά υποστηρίζει έμπρακτα τον αγώνα για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.

Εξάντλησε μέχρι τώρα, όλα τα μέσα, πρωταγωνιστώντας στον αγώνα αυτόν, μέχρι και με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η Δήμαρχος Καβάλας, ήταν η πρώτη και η μόνη σε όλη την Ελλάδα, που ζήτησε και εγκρίθηκε τόσο μεγάλη χρηματοδότηση, το ποσό των 6 εκατ. ευρώ, για να δοθούν ως ανταποδοτικά τέλη, από την εταιρεία ΤΑΡ για το έργο ύδρευσης της Δ.Ε. Φιλίππων, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών, χωρίς ωστόσο να αλλάζει θέση στο ζήτημα της αλλαγής όδευσης του αγωγού.

Η Δήμαρχος σέβεται τη νομιμότητα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων (Συμβούλιο της Επικρατείας) και δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει σε παράνομες δραστηριότητες.”

πηγή: Kavalapoint.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑