Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 19th, 2018 | by fileto

0

Φήμες για σοβαρή γαλάζια υποψηφιότητα στην ΑΜ-Θ

Το όνομα του πρώην πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνου Σιμόπουλου, προστέθηκε σε αυτά που ακούγονται για τους υποψήφιους περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που θα έχουν την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνει η ιστοσελίδα EvrosNews.gr.

όπως σημειώνει ο συντάκτης της πληροφορίας: “Ο κ. Σιμόπουλος ανήκει στον χώρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέχρι τώρα το όνομα του δεν είχε ακουστεί και γραφτεί, αλλά προέκυψε τον τελευταίο καιρό, επειδή υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για το νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και αποτελεί την εναλλακτική επιλογή.

Γιατί μπορεί ο τελευταίος να θεωρείται πως έχει το προβάδισμα ώστε να πάρει το χρίσμα, λόγω των σχέσεων του με το περιβάλλον Μητσοτάκη και κυρίως τον σύμβουλο Σωτήρη Νέζη, αλλά ακόμα και συνεργάτες του αμφισβητούν την ικανότητα να κερδίσει τις εκλογές της 26ης Μαίου, αφού θεωρείται πολύ «λίγος».

Πληροφορίες από τη Θράκη αναφέρουν, ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και είχε επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες του και κομματικά στελέχη, που έχουν ενεργό ανάμιξη σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξεδήλωσε μάλιστα το ενδιαφέρον και την πρόθεση του, να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την στήριξη της Ν.Δ.

Πριν από μια εβδομάδα κατέβηκε στην Αθήνα και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, για τον ίδιο λόγο.

Είναι άγνωστο ακόμα που θα αποφασίσει να δώσει τα χρίσματα στις Περιφέρειες η Ν.Δ και αν θα είναι ο Μέτιος υποψήφιος τον Μάιο του 2019.

Ο ίδιος επιμένει πως απομένει μόνο η τυπική απόφαση του αρχηγού της Ν.Δ, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑