Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 20th, 2018 | by fileto

0

Παραμένει ενεργός στην πολιτική ο Γιώργος Πετρίδης

Το είχε αποφασίσει εδώ και καιρό και μάλιστα για προσωπικούς λόγους να μείνει εκτός πολιτικής, τουλάχιστον προς το παρόν, χωρίς όμως να αποκλείει την επιστροφή του σε μελλοντικές πολιτικές αναμετρήσεις,  ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, και ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Πάντα είχα την άποψη, όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους πολιτικούς, πως θα πρέπει οι ίδιοι να επιλέγουν τον χρόνο στον οποίο θα κλείσουν έναν κύκλο πολιτικής παρουσίας» ξεκαθάρισε ο κ. Πετρίδης αρχικά για να συμπληρώσει με νόημα πως δεν φεύγει επειδή φοβάται τις εκλογές του Μαΐου.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Η παράταξη του Γιώργου Πετρίδη ανασυντάσσεται και όπως όλα δείχνουν αναζητείται υποψήφιος να τεθεί επικεφαλής. Πιθανόν να είναι έκπληξη το άτομο αυτό, μπορεί και γυναίκα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατέβει η παράταξη με την συνεργασία και του ΣΥΡΙΖΑ!

Η απόσυρση Πετρίδη είναι πονοκέφαλος και για την ΝΔ η οποία πλέον έχει αποφασίσει να μην κατεβάσει την Φελίνα Καζάκου επικεφαλής με το ψηφοδέλτιό της, ελπίζοντας σε ένα αξιοπρεπές come back!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑