Lifestyle

Published on September 23rd, 2018 | by fileto

0

Η Λένα Σαμέρκα στο Bake Off Greece διαφημίζει την Καβάλα

Η Λένα Σαμέρκα είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί με τις κατσαρόλες και όχι με το… ποινικό δίκαιο!

Η δικηγόρος είχε δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef και είχε στήσει ένα πεντανόστιμο cheesecake που είχε ενθουσιάσει τους τρεις κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς την είχε αποθεώσει στα σχόλια του με τους άλλους δυο κριτές να συμφωνούν μαζί του και να την περνάνε στην επόμενη φάση.

Η Λένα τότε πήρε την πρώτη ποδιά αλλά οι απαιτήσεις του MasterChef ήταν πολλές και δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει πολύ μακριά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δεν εγκατέλειψε όμως την προσπάθεια να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει και δήλωσε συμμετοχή και στο Bake of Greece!

Και εδώ τα κατάφερε και πέρασε στην πρώτη φάση και τώρα μένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει!

 

Η παρουσίαση του Alpha για την Λένα Σαμέρκα

Είναι δικηγόρος και εργάζεται στον τομέα της ναυτιλίας. Σπούδασε Νομική στο Λονδίνο, όπου μάλιστα έμενε και εργαζόταν μέχρι το 2017. Πλέον ζει στην Αθήνα, ενώ η οικογένειά της στην Καβάλα.

Στον ελεύθερό της χρόνο φτιάχνει κοσμήματα και γυμνάζεται – έχει τρέξει τον Μαραθώνιο της Αθήνας σε 4 ώρες και 12 λεπτά!

Ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία, τόσο στην Αγγλία όπου βοηθά στην έρευνα για τον καρκίνο, όσο και στην Ελλάδα, όπου φτιάχνει γλυκά και τα διαθέτει σε συσσίτια.

Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής την συνεπήρε όταν, ως παιδί, έβλεπε τη μαμά της να φτιάχνει κέικ.

Έφτιαξε το πρώτο της marble cake σε ηλικία 10 ετών όταν έπιασε για πρώτη φορά μόνη της το μίξερ. Στην κουζίνα ακούει πάντα μουσική, κυρίως ισπανικά τραγούδια.

Οι σπεσιαλιτέ της είναι τα Monte Bianco και Cheesecake Mango, ενώ για ραντεβού θα έφτιαχνε λάβα κέικ με παγωτό. Η ζαχαροπλαστική είναι για εκείνη ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, αφού και μόνο η μυρωδιά της ζάχαρης εξάπτει τη φαντασία της.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑