Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 12th, 2018 | by fileto

0

Με πούλμαν στην Αθήνα για …τον Μέτιο;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά την συνάντηση που είχε στα κεντρικά του κόμματος της Ν.Δ. με τους βουλευτές Έβρου, Καβάλας και Δράμας και τον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό την Πέμπτη το μεσημέρι για το θέμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μιλήσει και με τους Περιφερειακούς συμβούλους σε κατ΄ ιδίαν συνάντησή του μαζί τους στα κεντρικά του κόμματος και όχι μόνο με τους  Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης, Ροδόπης, Δράμας, Έβρου και Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση της Πέμπτης πλην του Αλέξανδρου Κοντού που πρότεινε συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών, είχε προσκληθεί και ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης που απουσίαζε όμως στη Κύπρο ενώ ήταν παρόντες οι βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης Έβρου, Νίκος Παναγιωτόπουλος Καβάλας, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Νικήτας Κακλαμάνης και καθώς επίσης και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης.

Μάλιστα σε άλλο γραφείο (σ.σ. Αυτού του γνωστού Νέζη που έχει δημιουργήσει και το μεγαλύτερο πρόβλημα…). την ίδια βρίσκονταν και ο ίδιος ο Χρήστος Μέτιος που έχει μείνει εντελώς μόνος, προσπαθώντας και πάλι να περάσει την υποψηφιότητά του, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή που βρέθηκε με τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο να «τα’ ακούσει κανονικά», αφού αυτός με τις πρακτικές και συμπεριφορές του στην ουσία προκάλεσε το μεγαλύτερο πρόβλημα, με σημείο αναφοράς και στο τελευταίο «ρουσφέτι» του με τον εκπρόσωπο τύπου που όρισε για την Αντιπεριφέρεια Καβάλας προκαλώντας την οργή όλων των υπολοίπων.

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι εκ νέου πλην του Κώστα Ζαγναφέρη, ήταν αυτό του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ κ.Σιμόπουλου, του Καβαλιώτη πρώην Υπουργού Γιώργου Καλαντζή και του Προέδρου του Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη.

Κι ενώ οι αποκαλύψεις κατά του Μέτιου έχουν λάβει ήδη μορφή χιονοστιβάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να βγουν κι άλλα, η απόφαση τελικά του Προέδρου του κόμματος ήταν να συναντηθεί με όλους τους Περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης (σ.σ. Θα προσκληθεί και ο Οντέρ Μουμίν του Νομού Ροδόπης; Διότι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προσκάλεσαν για να μην πει την αλήθεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη με εντολές Αυγενάκη…!) προκειμένου να ερωτηθούν όλοι αν θέλουν τον Μέτιο ή πρέπει το κόμμα να κατέβει με άλλο υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Τρίτη το πρωί (για να μην πληρώσει προφανώς το κόμμα και…διανυκτερεύσεις…) και η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. θα  γίνει το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος!

-Φυσικά το ερώτημα των τοπικών κοινωνιών παραμένει. Αναλαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κόστος και τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ των  όσων έχουν αποκαλυφθεί ή θα αποκαλυφθούν για τον Χρήστο Μέτιο; Και δεν εννοούμε φυσικά μόνο τις υποθέσεις με τα 1000 ημερολόγια που κυκλοφόρησαν τον μήνα…Ιούνιο ή τα βενζινάδικα κλπ  

Πρόεδρε, εμείς με αφορμή την επιλογή του ανεπαρκή κυρίου Μέτιου, σου επαναλαμβάνουμε την καθαρή θέση μας.

ΟΧΙ στην αυλοκρατία και αναξιοκρατία, ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ την Περιφέρεια ΑΜΘ με τους Μέτιους! Γιατί θα φέρεις την πλειοψηφία των πολιτών κόντρα στη Νέα Δημοκρατία!

πηγή: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑