Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2018 | by fileto

0

Πάει να τους τη φέρει ο Πέτροβιτς για το χρίσμα;

Μανιφέστο το οποίο «μαστόρεψε» ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που εμφανίζεται ως «εγγυητής της ενότητας», κατά της υποψηφιότητας του Χρήστου Μέτιου για την θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις εκλογές του επόμενου Μαΐου, κατέθεσαν χθες στην σύσκεψη που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, οι 18 από τους 27 συνολικά παρόντες αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Το υπογράφει και ένας ακόμα που δεν βρέθηκε στην Αθήνα και παρ’ ότι δεν αναφέρουν το όνομα του, στο έγγραφο που παρέδωσαν στον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη τον “φωτογραφίζουν” ξεκάθαρα.

Επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι “με στόχο την διαφύλαξη της ενότητας της παράταξης μας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που έχει κλονιστεί τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και την διασφάλιση μιας νικηφόρας πορείας και προοπτικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την σύνθεση και όχι την αντιπαράθεση”.

Επίσης τονίζουν πως “δηλώνουμε πως θα αποδεχθούμε μόνο αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν εμπράκτως συναίνεση υποψήφιου επικεφαλής Περιφερειάρχη, με γνώμονα τη συνολική πορεία και τις αποφάσεις του, στη διαχείριση της ενότητας της παράταξης μας, στην παραγωγή έργου αλλά και στην ευρύτερη αποδοχή του από την κοινωνία της περιφέρειας μας, σημεία που δεν υπάρχουν τα δύο τελευταία χρόνια”.

Ακολουθούν οι υπογραφές όλων των κορυφαίων στελεχών της παράταξης που διοικεί την Περιφέρεια. Άλλωστε τα είπαν και προφορικά όλοι τους σχεδόν κατά την διάρκεια της σύσκεψης που κράτησε περίπου 2,5 ώρες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑