Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2018 | by fileto

0

Το Εμπρηστικό Σινιάλο έριξε τα γκαζάκια στην Εθνική

Με ανακοίνωσή τους σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο η νεοσύστατη ως φαίνεται οργάνωση «Εμπρηστικό Σινιάλο», ανέλαβε τη ευθύνη του εμπρησμού της Εθνικής Τράπεζας στο υποκατάστημα της Κεντρικής Πλατείας Καβάλας που συνέβη προ ημερών.

Με τίτλο: «Βία στη βία των Τραπεζών και του Σάπιου οικονομικού συστήματος», αναφέρουν: «Τη Τετάρτη 10/10/2018, το βράδυ, επιλέξαμε να παρέμβουμε με τα δικά μας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο κέντρο της πόλης, με σκοπό να κάψουμε την εθνική τράπεζα στην πλατεία Ελευθερίας. Μια τράπεζα ελβετικών συμφερόντων με αρκετές offshore εταιρίες και με μεγάλη ιστορία χρηματο-οικονομικών σκανδάλων.

Ο σκοπός μας επιτεύχθηκε εν μέρη. Προξενήσαμε φθορές στον εξωτερικό χώρο της τράπεζας, καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε ένα ανοιγμα σε μία από τις τζαμαρίες ασφαλείας , τότε αφήσαμε την φωτιά να μιλήσει για εμάς. Πυρπολήθηκε το εσωτερικό της τράπεζας καθώς και τα ΑΤΜ.

Χτυπήσαμε με ακρίβεια λεπτού και αποχωρήσαμε ψύχραιμα και συντεταγμένα. Κατά την αποχώρησή μας, οι μπάτσοι επιχείρησαν να μας προσεγγίσουν αλλά μόλις μας αντίκρισαν τράπηκαν σε φυγή, παρά τις προκλήσεις μας για να συγκρουστούμε. Τα δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ αναφορικά με την δράση μας αποδείχθηκαν ανακριβή και γελοία.

Δεν περιμένουμε το επόμενο κατασταλτικό χτύπημα ή να συμβεί κάποιο δυσάρεστο κοινωνικό γεγονός για να προβούμε σε τέτοιες ενέργειες. Βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο με την εξουσία και στεκόμαστε δίπλα με όσους πράττουν κόντρα στην αδράνεια, το φόβο, και τη θυματοποίηση.

Στέλνουμε εμπρηστικούς χαιρετισμούς σε όσους οργανώνονται και δρουν επιθετικά ενάντια στο κράτος και τους μηχανισμούς του. Εμπρηστικό Σινιάλο».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑