Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 18th, 2018 | by fileto

0

Αδιανόητες ομάδες στην αυλή του Κυριάκου!

Πραγματικά είναι αδιανόητο να αφήνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει στηθεί μια «παράγκα» στο εσωτερικό της παράταξης και ο ίδιος να μην έχει γνώση του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Η ιστορία με την ομάδα η οποία στήριξε με σθένος την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου, ώστε να δεχθεί το επίσημο χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, έχει πραγματικά ενδιαφέρον ως προς την ανθρωπογεωγραφία της, αλλά προπάντων επειδή αποτελείται από ανθρώπους που βρίσκονται τόσο κοντά στον πρόεδρο, όσο κανείς!

Θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχρισε πριν της ώρας του και πριν ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την ΑΜ-Θ, προφανώς ή είχε πληροφόρηση εκ των έσωθεν του προεδρικού γραφείου ή την διαβεβαίωση μιας ομάδας ανθρώπων μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Αυγενάκης, Νέζης και Λαζαρίδης, οι οποίοι «κάνουν παιχνίδι» με τις υποψηφιότητες στήνοντας το δικό τους «μαγαζί», παρά τω πλευρό του Κυριάκου!

Πραγματικά εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης τα άκουσε για τα καλά από την ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων οι οποίοι κατέβηκαν ακόμη και με λεωφορείο στο Μοσχάτο για να διηγηθούν τα «κατορθώματα» Μέτιου, πριν από μία μέρα σε εφημερίδα φίλα προσκείμενη στον κ. Μέτιο, διαβάζαμε ότι ο γραμματέας της ΝΔ, θα βάλει πάγο στους συνομιλητές του για να στηρίξουν Μέτιο.

Και ω του θαύματος ο πολύς κύριος Αυγενάκης, μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι: «θα αποφασίσει ο πρόεδρος για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ».

Πως αλήθεια η βεβαιότητα έγινε δια της κυβίστησης …προεδρική απόφαση;

Και τελικά ποιοι είναι εκείνοι μέσα στην καρδιά της ΝΔ που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις δονήσεις και τις επιταγές της τοπικής κομματικής κοινωνίας της παράταξης στην ΑΜ-Θ για να κάνουν πραγματικότητα το δικό τους παιχνίδι;

Απίστευτα πράγματα και θαύματα στην αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα πρέπει αν δεν γνωρίζει τίποτε από όλα αυτά, να πάρει το φραγγέλιο και να διαλύσει τον πάγκο των πραματευτάδων του!

Πριν είναι αργά…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑