Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 22nd, 2018 | by fileto

0

Στο Νοσοκομείο Καβάλας οι τραυματίες της Γαληψούς

Μπορεί να μην θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές αλλά και οι 13 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή στην Γαληψό Παγγαίου, ενώ ο διακινητής Βούλγαρος στην καταγωγή τραυματίστηκε ελαφρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας μετανάστης βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ και οι υπόλοιποι 12 νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με σοβαρά κατάγματα και κακώσεις κι άλλοι ελαφρύτερα.

Και σε αυτό το περιστατικό ο οδηγός του οχήματος, αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν όλους τους επιβάτες εγκαίρως ενώ στη συνέχεια στο όχημα εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Και οι έντεκα μη νόμιμοι μετανάστες και πρόσφυγες, από το Πακιστάν και τη Συρία, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπως και ο Βούλγαρος οδηγός του οχήματος που τραυματίστηκε ελαφρά.

 

ΚΑΙ ΟΙ 13 ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη μια εβδομάδα πριν στην Καβάλα, ο θάνατος των δέκα επιβατών και του οδηγού οφείλεται στα τραύματα που προκλήθηκαν από τη σφοδρή πρόσκρουση του αυτοκινήτου με το φορτηγό, πριν αυτό παραδοθεί στις φλόγες και καταστραφεί ολοσχερώς.

Όλοι τους ήταν άντρες, οι τέσσερις ηλικίας περίπου 20 ετών και οι υπόλοιποι μεταξύ 30 με 40. Αναγνωρίστηκε και ο διακινητής οδηγός του οχήματος που τους μετέφερε.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑