Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 23rd, 2018 | by fileto

0

Τρίβει τα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Μέτιο…

Έκλεισε οριστικά η επιλογή του χρισμένου από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιου περιφερειάρχη για την ΑΜ-Θ, του Χρήστου Μέτιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το αργότερο αύριο θα βρίσκονται στην Κομοτηνή τα μέλη της ομάδας που στήριξε τον Χρήστο Μέτιο με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να ανακοινώσουν επίσημα τον χρισμένο υποψήφιο.

Μέχρι χθες συνεχιζόταν το μασάζ στον Κώστα Ζαγναφέρη προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει την υποψηφιότητά του μια και το είχε δηλώσει ότι θα κατεβάσει παράταξη αντάρτικη στον Χρήστο Μέτιο, ενώνοντας όλους όσους διαφωνούσαν με την επιλογή του Μοσχάτου.

Η επιλογή αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη πολώνει ακόμη περισσότερο το κλίμα και δημιουργεί αντίρροπες δυνάμεις με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να μην κατεβάζει την σημαία, αλλά και τον Κώστα Ζαγναφέρη να κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την πρωτοβουλία του.

Πολλοί μιλούν για αυλοκρατία και αναξιοκρατία που επιφέρει μια τέτοια υποψηφιότητα, όπως αυτή του Χρήστου Μέτιου με τα στελέχη που βρίσκονται δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απειλούν με διαγραφές από το κόμμα, όσων κλείσουν σε αντάρτικα ψηφοδέλτια και δεν συνταχθούν με το κομματικό.

Σημειώνεται ότι ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος βρέθηκε το Σάββατο στην Καβάλα παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στάθηκε σε μικρή απόσταση από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, με εμφανείς τις διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών που συνεχώς μεγαλώνουν.

Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης είναι κι αυτός διαφοροποιημένος από τον άλλοτε στενό του φίλο Χρήστο Μέτιο, αλλά και Νίκο Ευφραιμίδη, που βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στο…Παρίσι παρεούλα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτη Καραλίδη και δυο υπαλλήλους της Περιφέρειας σε έκθεση που διοργανώνεται στην πόλη του φωτός όπου και θα παραμείνουν μέχρι αύριο…απολαμβάνοντας το ταξίδι τους!

Ξαφνιασμένοι, αποσβολωμένοι και απαθείς μπροστά στα γεγονότα, είναι τόσο ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, αλλά και ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος, μια και ο Οντέρ Μουμίν ήδη έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Ιάσμου!

Όμορφος γαλάζιος κόσμος…Βόλεμα, ρουσφέτια, έπαρση και “αυλικοί” στη σειρά…Αυτήν την Νέα Δημοκρατία οραματίζεσαι Κυριάκο Μητσοτάκη; Των Μέτιων, των απευθείας αναθέσεων…της αναξιοκρατίας και των ημετέρων, αναρωτιούνται οι νεοδημοκράτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και μένουν άφωνοι μπροστά σε αυτό το αχανές μεγαλείο του χάους!

Καλά τα καταφέρατε και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίβει τα χέρια του από αγαλλίαση!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑