Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 24th, 2018 | by fileto

0

Φοβούνται και φοβερίζουν τους αντάρτες…

Με περισσή πολιτική μαγκιά ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε σε όσους σκέφτονται να κατέλθουν στις περιφερειακές εκλογές ως αντάρτες με άλλο ψηφοδέλτιο, εκτός Μέτιου να καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα.

Πλαισιωμένος από τους τρείς βουλευτές της ΝΔ (Παναγιωτόπουλο, Κυριαζίδη και Δημοσχάκη) ο γραμματέας είπε: «Έχουν δύο επιλογές. Ή να συνταχθούν με τις επιλογές του κόμματος ή να κάνουν ότι θέλουν αλλά χωρίς την κομματική τους ταυτότητα».

Ο Γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραβρέθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην περιοχή προκειμένου να συσπειρώσει την «γαλάζια» παράταξη μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από συμβούλους της «Περιφερειακής Αναγέννησης» κατά της υποψηφιότητας Μέτιου αλλά και να στείλει μήνυμα ενότητας προς όλους.

Για το σκοπό αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης παρουσία όλων των προέδρων των κομματικών οργανώσεων και των «γαλάζιων» βουλευτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

«Έχουν δύο επιλογές» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος σε όσους σχεδιάζουν «αντάρτικα» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. «Ή να συνταχθούν με τις επιλογές του κόμματος ή να κάνουν ότι θέλουν αλλά χωρίς την κομματική τους ταυτότητα, διότι διαφορετικά είναι να σαν να λένε ότι επιθυμώ να υπάρχω στη ΝΔ αλλά από την άλλη θα κάνω του κεφαλιού μου», σημείωσε ο Γραμματέας της ΝΔ.

Ερωτηθείς από τη «Φωνή της Ροδόπης» να διευκρινίσει τι θα συμβεί σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο «αντάρτικο» και αν ο ίδιος θα εισηγηθεί διαγραφές στελεχών, ο κ. Αυγενάκης απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα λέγοντας ότι σκοπός είναι η ενότητα του κόμματος και πως εάν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχουν τα αρμόδια κομματικά όργανα τα οποία θα αποφασίσουν.

φωτο: Φωνή της Ροδόπης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑