Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 29th, 2018 | by fileto

0

Και ο Πέτροβιτς 4ος γαλάζιος υποψήφιος περιφερειάρχης

Πραγματικά έπεσα όλοι από τα σύννεφα διαβάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος με μια ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ αν και πριν από τρείς μέρες φωτογραφιζόταν με τον Κώστα Ζαγναφέρη και με θερμή χειραψία με φόντο τον χάρτη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ

Με την παρούσα δήλωση σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απόφασή μου να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, αποτελεί προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, που αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφέρειά μας.

Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους τους συμπολίτες της Περιφέρειάς μας. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται. Αξιολογούνται οι δραστηριότητές του, οι θέσεις, η στάση και οι πρακτικές του. Το επόμενό μου βήμα ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, έχει στόχο να (επανα)φέρουμε την Περιφέρειά μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου γίνεται σήμερα, καθώς το εγχείρημα αυτό απαιτεί σοβαρή και σε βάθος προετοιμασία, ώστε να υπάρξουν οι κοινωνικές συνθέσεις και οι πολιτικές συμπράξεις που χρειάζεται η πρόταση αυτή, για να πετύχει ευρεία συναίνεση.

Η συγκρότηση του συνδυασμού μας θα ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά.  Ήδη άξιοι και ικανοί άνθρωποι, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώνουν τον αρχικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά πρωτίστως σε ιδέες και νοοτροπία.

Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνέργεια, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μας.

Επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει η γεωγραφική θέση και η αξιοσύνη των ανθρώπων που κατοικούν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Πλέον δεν μένουμε θεατές και αδρανείς, περιμένοντας…

Με αίσθημα ευθύνης επιλέξαμε να αναλάβουμε δράση και να πάμε μπροστά, μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Μπορούμε και θα πετύχουμε!

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑