Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 19th, 2018 | by fileto

0

Ταραχή στο στρατόπεδο Μέτιου για τον Τοψίδη!

Αμηχανία και σιωπή έχει πέσει στο στρατόπεδο του χρισμένου υποψήφιου περιφερειάρχη από την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Χρήστου Μέτιου, μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του συνδυασμού, με το όνομα, “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη η οποία έγινε στο κτίριο της Λέσχης Κομοτηναίων, την Κυριακή, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη να δηλώνει πως  πρόκειται για έναν συνδυασμό, πάνω από πολιτικά κόμματα και έξω από προσωπικές στρατηγικές και μεθοδευμένες πολιτικές φιλοδοξίες.

ΤΟΨΙΔΗΣΗ απογοήτευση είναι μεγάλη μια και χθεσινοί συνεργάτες τώρα πηγαίνουν απέναντι για να διατρανώσουν ότι δεν τους φοβίζουν ούτε διαγραφές αλλά ούτε και κομματικές στρούγκες.

Μάλιστα η πρόταση την οποία έθεσε ο κ. Τοψίδης ότι έρχεται να συνθέσει ανθρώπους, ιδέες, προτάσεις, απόψεις, δυνάμεις από κάθε γωνιά της περιφέρειας που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα παράξει έργο για την Περιφέρεια, προβλημάτισε ακόμη και εκείνους που θα ήθελαν να συμπαραταχθούν με τον χρισμένο περιφερειάρχη, ο οποίος ακόμη δεν έχει δώσει σημεία ζωής του συνδυασμού του, με πρόσωπα και προτάσεις.

Εκείνη η πρόταση που ανέφερε ο Χριστούδουλος Τοψίδης ότι: «η Περιφέρεια έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ρήξη με τη μετριότητα. Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει πορεία», ήταν μια ευθεία βολή στην καταρρακωμένη παράταξη που λέγεται Περιφερειακή Αναγέννηση και ήδη έχει γίνει «μειοψηφία» στελεχών…

Φυσικά και την Κυριακή όλοι συμφώνησαν ότι: «η Περιφέρεια δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές και χρίσματα, χρειάζεται σύνθεση ανθρώπων, ιδεών, και δυνάμεων χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς», ενώ πλέον η παράταξη Τοψίδη «Περιφερειακή Σύνθεση» έρχεται να γίνει πόλος έλξης υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από διαφόρους χώρους της περιφέρειας, χωρίς να έχει την διάθεση να συγκρουστεί με την παράταξη την οποία ακόμη φτιάχνει ο …Μέτιος!

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑