Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 20th, 2018 | by fileto

0

Τελικά Νικήτα η ΝΔ έδωσε χρίσμα στην Τσανάκα;

Σε δηλώσεις του ο Νικήτας Κακλαμάνης τονίζει ότι: «Η ΝΔ στηρίζει Μαμσάκο, Δημαρχόπουλο και Λαμπάκη σε Δράμα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη», ξεχνώντας την υπόσχεση που ήταν βεβαιότητα από τον Λευτέρη Αυγενάκη, που μέσα στο γραφείο της δημάρχου Καβάλας είχε δηλώσει ότι μεταφέρει την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο της Δήμητρας Τσανάκα.

Πάντως στη στήριξη που θα παρέχει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε περιφερειάρχες και δημάρχους αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο STAR Βόρειας Ελλάδας ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του προέδρου, της ολιγομελούς ομάδας που συγκρότησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταλήξαμε στις 42-43 πρωτεύουσες που θα στηρίξει η Ν.Δ.» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Μαμσάκος στη Δράμα, θα στηριχθεί πολιτικά από τη ΝΔ, είναι πλέον ομόφωνη απόφαση της επιτροπής στην οποία προεδρεύω εγώ και εγκρίθηκε η εισήγησή μας από τον Πρόεδρο του Κόμματος» συμπλήρωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι «για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πολιτικά και τον κ. Δημαρχόπουλο στην Ξάνθη και κ. Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη».

Για την Τσανάκα, κουβέντα, ο Νικήτας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑