Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 20th, 2018 | by fileto

0

Εγκληματική αδιαφορία καταλόγισε ο Μάκης Παπαδόπουλος για τη γέφυρα στην Τσανάκα

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Καβάλας η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, προσπάθησε να εξηγήσει με χαμηλούς τόνους τα όσα συζητήθηκαν στις συσκέψεις που επακολούθησαν, μετά το γεγονός της πεσμένης γέφυρας.

Η δήμαρχος προς τιμήν τους είχαν έρθει αμέσως, αν και κάποιοι βιάστηκαν να επιρρίψουν ευθύνες στην διοίκηση για το γεγονός. Το Σάββατο το πρωί με την παρουσία των δύο υπουργών, έγινε η σύσκεψη με τους παρευρισκόμενους που όλοι γνωρίζετε. Εκεί μου ζητήθηκε να στείλω ένα έγγραφο στο Υπουργείο Υποδομών ότι δεν μπορεί ο Δήμος Καβάλας, να αναλάβει το έργο. Ο κ. Μαρκόπουλος είπε ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να μείνει εκτός. Μου ζητήθηκε να κηρύξω κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», πράγμα που με παραξένεψε. Στην συνέντευξή της η κ. Νοτοπούλου είπε ότι «Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει…» και τα λοιπά που επίσης δημοσιοποιήθηκαν.

Παίρνοντας τον λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, επεσήμανε την χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τα 10 σημεία που αναφέρει ότι δεν έχει ευθύνη για την γέφυρα.

Ανέφερε ότι είναι ένα κρίσιμο και δύσκολο θέμα η πεσμένη γέφυρα και αναρωτήθηκε γιατί έχει αργήσει η δημοτική αρχή στο θέμα της πρόληψης.

«Για μένα η αδιαφορία σας απέναντι στο θέμα της γέφυρας …ήταν εγκληματική!», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Συνέχισε δε ότι «η δημοτική αρχή όπως και η προηγούμενη έχει ευθύνες και οι Καβαλιώτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Θέλουμε να μας κοινοποιηθούν τα έγγραφα που αφορούν την γέφυρα για να μπορέσουμε  να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Αναφερθήκατε σε έργα που έγιναν σε μια …αμαρτωλή εποχή, και πρέπει να ξέρουμε τι εννοείτε; Επιτέλους θα πρέπει να ξέρουμε πότε να σας πιστεύουμε και πότε όχι».

Ανέφερε δε για μια πληροφορία που έχει για βοθρολύματα που πέφτουν στο λιμάνι της Καβάλας και αν γνωρίζεται ότι υπάρχει αγωγός που δεν έχει καθαριστεί πέραν αυτού που διορθώθηκε από τον ΟΛΚ. Είναι θέμα δημόσιας Υγείας…

Σε απάντηση η δήμαρχος Καβάλας, του είπε ότι ξεσπαθώνει τον τελευταίο καιρό και δεν δίνει σημασία, αλλά του ανέφερε ότι όταν ο κύριος Φίλιππος Φιλιππίδης ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, επενέβη πριν από 2 χρόνια όταν έγινε η γνωστή τρύπα στην γέφυρα πήρε απαντήσεις από την Εγνατία Οδός, προφορικά ότι τα βάθρα αντέχουν…

Όσον αφορά για την πληροφορία περί βοθρολυμάτων στο Λιμάνι, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χαράλαμπος Κουφατζής το διέψευσε και διαβεβαίωσε ότι έγινε σε κάθε αγωγό λυμάτων καθαρισμός που αφορά την Επιχείρηση.

Να κεφαλαιοποιήσουμε το γεγονός της πεσμένης γέφυρας ώστε να ζητήσουμε να καταργηθούν τα διόδια και να τα στείλουμε στο διάολο, αλλά και να φτιάξουμε την Περιμετρική, ανέφερε ο Βαγγέλης Παππάς, ώστε να φύγει η θηλιά από τον λαιμό της πόλης! Ευθύνες έχουμε όλοι για ότι συμβαίνει στην πόλη μας…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑