Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 20th, 2018 | by fileto

0

Ο δήμαρχος Παγγαίου ανέβασε την γιορτή του στο επίσημο σαιτ του Δήμου…

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Ανοίγοντας ο δημότης την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παγγαίου πέφτει πάνω σε ανάρτηση που αναφέρει τα εξής: «Πλήθος κόσμου δέχθηκε, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Πολίτες, συνεργάτες, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορείς του Νομού, υπάλληλοι, συγγενείς, φίλοι, αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τοπικοί σύμβουλοι έφταναν από νωρίς το πρωί στο γραφείο του κ. Αναστασιάδη, ενώ τις ευχές τους εξέφρασαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ.Χρυσόστομος, καθώς και εκπρόσωποι του Κλήρου .

Ο κ. Αναστασιάδης, ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του».

Ακολουθούν φωτογραφίες πλήθος εξ αυτών με επώνυμους επισκέπτες αλλά και την σύζυγό του κάτι το οποίο, πραγματικά προβληματίζει και δεν συνάδει με την φυσιογνωμία της σελίδας η οποία προορίζεται για ενημέρωση των δημοτών και επισκεπτών της σελίδας και όχι για κοινωνικό ρεπορτάζ!

DSC00199 DSC00196n DSC00144nn

http://www.dimospaggaiou.gr/anakoinwseis-gr/deltia-typou/5627-onomastiki-eorti-dimarxou-paggaiou-filippou-anastasiadi


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑