Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 22nd, 2018 | by fileto

0

Ο Μακάριος καθαρίζει και με την Εγνατία Οδό;

Ετελείωσε κύριοι, μια και τις προοπτικές δημιουργίας νέων κόμβων της Εγνατίας Οδού εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στο πλαίσιο της αναγκαίας ενίσχυσης των τουριστικών υποδομών του Νομού, συζήτησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντας Σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Α.Ε. κ. Απόστολο Αντωνούδη.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του τόσο με τους φορείς όσο και με τους πολίτες, διαπίστωσε ότι για την περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική του Νομού Καβάλας είναι επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα βελτίωσης στην Εγνατία Οδό.

Η δημιουργία νέων κόμβων στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού που διασχίζει την Καβάλα καθίσταται αναγκαία στις περιοχές της παραλίας Οφρυνίου και του αεροδρομίου «Μέγας Αλεξανδρος». Πρόκειται για δυο περιοχές του Νομού με ταχύτατη τουριστική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε από τον κ. Αντωνούδη τη δημιουργία των δυο νέων κόμβων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η Εγνατία Οδός είναι δρόμος ανάπτυξης και ευημερίας συνολικά για τη Μακεδονία».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού χαρακτήρισε εποικοδομητική και ιδιαίτερα χρήσιμη τη συνάντηση, δεσμεύτηκε για τη διερεύνηση του αιτήματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον, ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον οποίο και ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον κ. Αντωνούδη.

Παράλληλα, του έθεσε και την ανάγκη να βρεθούν άμεσα κονδύλια για τη διαπλάτυνση του δρόμου των 7 χιλιομέτρων που συνδέει την έξοδο της Εγνατίας Οδού με το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», στην Χρυσούπολη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑