Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 30th, 2018 | by fileto

0

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, είπε περιφερειακός σύμβουλος

Προεκλογικό ήταν το κλίμα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ. Πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι όμως δε συντάσσονται πλέον μαζί του για τις επερχόμενες εκλογές , ψήφισαν λευκό. Το πρόγραμμα πέρασε και με τη στήριξη της παράταξης Ελληνική Αυγή που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Το τουριστικό πρόγραμμα εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης. Πρόκειται για την τουριστική προβολή του 2019 και πρόταση ίδιων ή παρόμοιων δράσεων μέσω του ΕΣΠΑ.

Τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παράταξη Μέτιου εμφανίστηκαν και χθες, όχι σε μια αλλά σε δύο ψηφοφορίες. Οι αποφάσεις πάρθηκαν οριακά.

Μιλώντας για το τουριστικό πρόγραμμα προβολής του 2019 ο κ. Δαμιανίδης είπε ότι με την απόφαση του συμβουλίου δεσμεύεται και η νέα διοίκηση, αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μάη. «Εμείς θα είμαστε» του απάντησε ο Χρήστος Μέτιος.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη η τουριστική προβολή του 2019 περιλαμβάνει δράσεις που είναι κοινά αποδεκτές. Θα τις υλοποιήσει με λίγα λόγια όποιος κι αν είναι διοίκηση της Περιφέρειας. Κριτική στην πρόταση έκανε και ο Βασίλης Τραϊφόρος. Ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τσαλδαρίδης με ερώτηση που κατέθεσε χθες αλλά θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση, επαναφέρει το θέμα χαρακτηρισμού των μειονεκτικών περιοχών, αναφέρει η Πρωινή.

«Τα λεφτά ήταν πολλά… δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα ξοδευτούν σε φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτς» ανέφερε στο alexpoli.gr σύμβουλος που δεν ψήφισε τελικά το πρόγραμμα.

Πηγή : alexpoli.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑