Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 3rd, 2018 | by fileto

0

Κλαίει το Διδυμότειχο την άτυχη κοπέλα!

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ
Αναγνωρίστηκε από τον πατέρα της, η σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, που είχε βρεθεί πρωινές ώρες την 28/11/2018, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΕΥΚΟΙ” ν. Ρόδου.
Πρόκειται για ημεδαπή, ηλικίας 21 ετών.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της 21χρονης, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ στην περιοχή βρίσκεται ήδη  κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Όπως είναι γνωστό στις 28 Νοεμβρίου, η σορός της, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τότε εντοπίστηκε, πρωινές ώρες , στη θαλάσσια περιοχή “ΠΕΥΚΟΙ” ν. Ρόδου.

Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ανασύρθηκε με τη συνδρομή επαγγελματιών δυτών και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Συγκλονίζει η γιαγιά

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της γιαγιάς της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που βρέθηκε νεκρή σε βράχια στη Ρόδο.

«Στείλαμε ένα λουλούδι δίμετρο στη Ρόδο και μας το έφεραν μέσα στην κάσα. Ήταν ένα αγνό παιδί από καλούς γονείς. Ότι και να σας πω είναι περιττό. Ας τιμωρήσουν αυτούς που το έκαναν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό», είπε στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, η γιαγιά της άτυχης φοιτήτριας.

Οι έρευνες προχωρούν

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια, βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται η άτυχη φοιτήτρια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή γίνεται την περασμένη Τρίτη. Το τελευταίο βράδυ της ζωής της. Η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή την επόμενη μέρα, στα βράχια απόκρημνης παραλίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑