Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 4th, 2018 | by fileto

0

Για ένα πέναλτι έπεσαν οι κουμπουριές στη Ζαρκαδιά!

Δεν ήθελε πολύ να γίνει το κακό καθώς όπως έγινε γνωστό οι πυροβολισμοί κατά καφενείου στη Ζαρκαδιά το βράδι της Κυριακής από θερμόαιμο 53χρονο είχε σαν αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ένα αμφισβητήσιμο πέναλτι.

Το απίστευτο περιστατικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Ζαρκαδιά όπου ένας 53χρονος πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα σε καφετέρια του χωριού και έστειλε στο Νοσοκομείο 3 συγχωριανούς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ethnos.gr οφείλεται σε καβγά που ξεκίνησε για τα πέναλτι στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, όπως συμβαίνει σε πολλές καφετέριες ανά την επικράτεια, έτσι και στο εν λόγω καφενείο οι θαμώνες παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού, όταν ξαφνικά 53χρονος καβγάδισε με άλλους θαμώνες και στη συνέχεια αποχώρησε, με τους υπόλοιπους να θεωρούν λήξαν το περιστατικό. Ωστόσο ο άνδρας επέστρεψε στο χώρο σε έξαλλη κατάσταση κρατώντας την κυνηγετική του καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί έξω από το κατάστημα με τους θαμώνες να προσπαθούν να προστατευτούν από τα αδέσποτα πυρά του 53χρονου.

Όπως είναι ήδη γνωστό από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα 32, 59 και 79 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος παραδόθηκε μόνος του στο ΑΤ Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑