Να επιδείξε..." /> Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για ...φόνους!

Τοπικές ΑΜ-Θ Ράμμα Αλβανοί

Published on December 6th, 2018 | by fileto

0

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για …φόνους!

Να επιδείξει υπευθυνότητα και την απαιτούμενη από τις περιστάσεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, καλεί το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, ενόψει του τελικού πορίσματος για το θάνατο του Έλληνα πολίτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά των αλβανικών δυνάμεων ασφαλείας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Γεννηματάς.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών για το θάνατο Αλβανού πολίτη στην περιοχή της Καβάλας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών διαμηνύει πως οι γενικεύσεις που επιχειρεί το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών συνδέοντας διαφορετικές ποινικές υποθέσεις και αποδίδοντάς αυτές σε «ακήρυκτη εκστρατεία μίσους και βίας», δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι απαράδεκτες. Εξάλλου ο κ. Γεννηματάς καθιστά σαφές πως η Ελλάδα είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, όπου το κράτος δικαίου λειτουργεί αποτελεσματικά.

Σημειώνει μάλιστα πως οι αρμόδιες Αρχές επιλήφθηκαν άμεσα των υποθέσεων που αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, οι οποίες διερευνήθηκαν και ήδη εξιχνιάστηκαν, ως αναφέρεται άλλωστε και σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. Τέλος, υπογραμμίζει πως η αποφασιστικότητα των ελληνικών αρχών να πατάξουν το έγκλημα σε κάθε μορφή του είναι δεδομένη και επαναλαμβάνει την αυτονόητη καταδίκη σε κάθε μορφή βίας και ρατσισμού, που μπορεί να κοστίσει και ανθρώπινες ζωές.

Εκτός από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος και η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες υποθέσεις ανθρωποκτονιών Αλβανών υπηκόων στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι απαντήσεις της Ελληνικής πλευράς ήρθαν μετά την ατυχέστατη και εν πολλοίς εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση της Αλβανική κυβέρνησης, η οποία με αφορμή τον θάνατο του 18χρονου Μάριου στην Καβάλα έκανε λόγο για τέταρτη «δολοφονία» Αλβανού πολίτη τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η αγανάκτησή της μεγεθύνεται από το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές καθυστερούν στην επίλυση των υποθέσεων!!!

Η απάντηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει ότι έχει επιληφθεί άμεσα και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναφορικά με τις πρόσφατες υποθέσεις ανθρωποκτονιών Αλβανών υπηκόων στην Ελλάδα. Όπως προσθέτει δε, όλες οι σχετικές περιπτώσεις έχουν εξιχνιασθεί.

«Σε σχέση με τις πρόσφατες υποθέσεις ανθρωποκτονιών Αλβανών υπηκόων στην Ελληνική Επικράτεια, ανακοινώνεται ότι:

Σε όλες τις συναφείς περιπτώσεις, η Ελληνική Αστυνομία έχει επιληφθεί άμεσα προανάκρισης και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες δικονομικές και προανακριτικές ενέργειες –σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές– με σκοπό τη διαλεύκανση των υποθέσεων, τη θεμελίωση των κατηγοριών, καθώς και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνεται δε, ότι όλες οι σχετικές περιπτώσεις έχουν εξιχνιασθεί».

 

Αλβανός ελληνοφοβικός δημοσιογράφος καλεί σε αντισυγκέντρωση στο Προξενείο μας στο Αργυρόκαστρο

artan-hoxha-630x400Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, γνωστός ελληνοφοβικός και διασπορέας ψευδών ειδήσεων, με ανάρτησή του στο Facebook καλεί κάθε Αλβανό να βρίσκεται στις 8 Δεκεμβρίου στο Αργυρόκαστρο για να διαμαρτυρηθεί έξω από το Ελληνικό Προξενείο.

Ο Αρτάν Χότζα καλεί τους συμπατριώτες του να διαδηλώσουν έξω από το Ελληνικό Προξενείο για τις επτά δολοφονίες Αλβανών τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα.

Πρόκειται για κακοποιούς που σκοτώνονται μεταξύ τους, ενώ ο τελευταίος Αλβανός που έχασε τη ζωή του, ένας 18χρονος στην Καβάλα, δολοφονήθηκε από συμμαθητή του επίσης Αλβανό.

Ο Αρτάν Χότζα καλεί τους Αλβανούς να διαδηλώσουν φορώντας τα εθνικά τους χρώματα, κόκκινο και μαύρο.

Ωστόσο, στην εύλογη απορία τι τους φταίει η Ελλάδα που οι Αλβανοί σκοτώνονται μεταξύ τους, απάντηση λογική δεν δίνουν.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα αυτό το κάλεσμα είναι κεκαλυμμένη αντισυγκέντρωση στο μνημόσυνο των σαράντα ημερών που θα τελεστεί στο Αργυρόκαστρο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Θυματοποιημένοι, μίζεροι, απολιθώματα Οθωμανών και κομμουνιστικής τυραννίδας

Πληρωμένοι αδρά από τα τουρκικά μυστικά κονδύλια, συγκεκριμένοι προπαγανδιστές στην Αλβανία, υπονομεύουν σταθερά τις σχέσεις του αλβανικού με τον ελληνικό λαό, διαδίδοντας φυλετικό μίσος.

Ο θυματοποιημένος αλβανικός εθνικισμός, κατάλοιπο της τυραννίδας του Χότζα και της «κατάστασης πολιορκίας», συνεχίζει να αποτελεί το βασικό μέσο χειραγώγησης του εξαθλιωμένου αλβανικού λαού από τους κοτζαμπάσηδες κυβερνήτες του και το μαφιόζικο παρακράτος που ελέγχει τη χώρα.

Αναζητώντας διαρκώς εχθρούς στη Σερβία ή στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα εξυμνούν την Τουρκία, οι πληρωμένοι της Άγκυρας κρατούν τον απλοϊκό αλβανικό λαό μακριά από κάθε ευρωπαϊκή προοπτική, διότι κανείς από αυτούς δεν επιθυμεί μια ένταξη στην Ευρώπη, που θα έβαζε τέλος στα παρακρατικά και πρακτορίστικα κανάλια που τους «ταΐζουν».

 

Προκαλούν επικίνδυνα οι Αλβανοί

Είχε προηγηθεί μια κατάπτυστη ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ σχετικά με τον φόνο του 18χρονου Αλβανού, Μάριου Ισάκου, στην Καβάλα.

Με αυτή, το αλβανικό ΥΠΕΞ εξέφρασε την ανησυχία του για μια σειρά δολοφονιών Αλβανών στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και συγχρόνως στέκεται αλληλέγγυο στις οικογένειες τους.

«Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει με έντονο τρόπο τον εξτρεμισμό και το μίσος που συνοδεύουν αυτά τα γεγονότα στη γειτονική χώρα και καλεί τις ελληνικές αρχές να καταδικάσουν και να σταματήσουν τυχόν προσπάθειες της Χρυσής Αυγής ή άλλων εξτρεμιστικών κινημάτων να παραβιάζουν την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών που εργάζονται και συνεισφέρουν στη γειτονική χώρα».

Η ανακοίνωση είναι κατάπτυστη, διότι οι Αλβανοί κακοποιοί -αυτοί είναι οι περισσότεροι νεκροί- σκοτώνονται μεταξύ τους, ενώ ο μαθητής στην Καβάλα φονεύτηκε από συμμαθητή του επίσης αλβανικής καταγωγής.

Δεν φτάνει που σκοτώνονται μεταξύ τους, αδυνατώντας να χαλιναγωγήσουν τα πρωτόγονα πάθη τους και τα εγκληματικά τους ένστικτα, αν και ζουν σε μια δυτική χώρα όπως η Ελλάδα, έρχεται και το αλβανικό ΥΠΕΞ και κατηγορεί τους Έλληνες για «ρατσισμό» επειδή οι Αλβανοί μαφιόζοι σκοτώνονται αναμεταξύ τους. Πότε η Ελλάδα θα καταγγείλει το αλβανικό ΥΠΕΞ άραγε για ηλιθιότητα;


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑