Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 6th, 2018 | by fileto

0

Από το ίντερνετ έμαθα ότι σκότωσα τον φίλο μου…

Το ερώτημα που παραμένει καίριο στην υπόθεση της δολοφονίας του 18χρονου που βρέθηκε νεκρός στην οδό Σωκράτους πίσω από τη Δημοτική Αγορά της Καβάλας είναι πως ένας 17χρονος κυκλοφορούσε και γιατί με ένα πιστόλι στο σακάκι του…

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι οι δύο νεαροί θύτης και θύμα ήταν φίλοι και έκαναν παρέα τα τελευταία 5 χρόνια με κατάληξη ο ένας να πυροβολήσει και να αφαιρέσει την ζωή του καλού του φίλου!

Η ιστορία με την ομολογία του 17χρονου Αλβανικής καταγωγής περιέχει πολλά γκρίζα σημεία τα οποία οφείλει να τα απαντήσει η ανάκριση και η Αστυνομία, αλλά κατά την ομολογία του προκύπτουν ερωτήματα όπως γιατί κυνηγιόντουσαν στα στενά πίσω από την Δημοτική Αγορά και τι θέση είχε το θύμα όταν βγήκε το πιστόλι και όπως λέει ο δράσης …εκπυρσοκρότησε!

Το πιο σοκαριστικό που άκουσαν οι αστυνομικοί κατά την ανάκριση ήταν ότι ο 17χρονος δράστης έφυγε μετά τον πυροβολισμό από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και έμαθε από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ότι ο φίλος του έπεσε τελικά νεκρός από την σφαίρα που έφυγε από το όπλο που χρησιμοποίησε!

Οι αστυνομικοί της Καβάλας, οι οποίοι ομολογουμένως έφτασαν γρήγορα την εξιχνίαση και στη λύση του μυστηρίου σε λιγότερο από ένα 24ωρο, διερευνούν σχολαστικά το πώς έφτασε το όπλο στα χέρια του δράστη και γιατί το θύμα είχε μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του.

«Tον πυροβόλησα κατά λάθος», υποστήριξε στις διωκτικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου Αλβανού, ενώ το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Αρχικά, η εκτίμηση ήταν ότι ο 18χρονος είχε βληθεί πισώπλατα, όμως η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή έδειξε πως είχε πυροβοληθεί στο στήθος και η σφαίρα είχε διαπεράσει τον πνεύμονα.

Το πτώμα του βρέθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ στην οδό Σωκράτους και σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε ένας από τους κάλυκες του όπλου. Ο 18χρονος είχε επάνω του αρκετά χρήματα, καθώς και την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης οι δύο νεαροί φίλοι διασκέδαζαν μαζί σε καφετέρια της Καβάλας. Έφυγαν μαζί από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Αγίου Γεωργίου, από την οδό Αριστοτέλους, όπου άρχισε ο ένας να πειράζει τον άλλον και κατά άλλους να τρέχουν στα στενά.

Το πιθανότερο είναι ότι καβγάδισαν για άγνωστο λόγο και αυτός ο καβγάς κατέληξε στην δολοφονία του 18χρονου Μάριου. Η Αστυνομία ερευνά για ποιον λόγο ο δράστης ήταν οπλισμένος, αν είχε κίνητρο να σκοτώσει τον φίλο του ή τον πυροβόλησε κατά λάθος, καθώς και αν υπάρχουν συνεργοί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Αλβανών Καβάλας, ο 18χρονος Μάριο είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καβάλα. Ήταν μαθητής του 6ου Λυκείου Καβάλας και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο σχολείο του όσο και στην ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας στην οποία αγωνίζονταν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Νεκροταφείο της Καβάλας.

φωτο: αρχειο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑