Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 9th, 2018 | by fileto

0

Ο Ιατρίδης δεν πολιτεύεται, μεγάλη απώλεια για την Ροδόπη…

Με μια επιστολή που θα μείνει στην ιστορία ο αντιπτέραρχος Ε.Α. Κωνσταντίνος Ιατρίδης ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να συνεχίσει να θέτει τον εαυτό του ως υποψήφιο για μια εκ των 5 θέσεων του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Ροδόπη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ipartida.gr.

Η ιστοσελίδα μάλιστα που στηρίζει όπως διαφαίνεται την έτερη πολιτευτή της περιοχής, Βούλα Ελευθεριάδου, τονίζει σε σχόλιο του ο Δ.Κ. ο οποίος αναφέρει μάλιστα ότι: “ο πολιτικός συναγωνισμός εντός στη Ν.Δ. στην Ροδόπη , εδώ και αρκετά χρόνια είναι άνισος μεταξύ των υποψηφίων”.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με κάποιους που κάνουν σενάρια επί σεναρίων και ¨φτιάχνονται” με αστικούς μύθους και ιστορίες για αγρίους.

Ας είναι…

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΑΤΡΙΔΗ

“Η ΝΔ παρακολουθώντας  την  έντονη ενασχόληση μου  με τα θέματα της Θράκης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ,αλλά και συνεκτιμώντας  τη  μεγάλη μου  εργασιακή και Διοικητική εμπειρία, αλλά και το ήθος μου,  με παρότρυνε και με ενθάρρυνε να ασχοληθώ  πιο ενεργά και να θέσω υποψηφιότητα στο Ν. Ροδόπης, έναν Νομό δύσκολο με τεράστια και  ανεπίλυτα χρόνια προβλήματα  αλλά και με ιδιαιτερότητες .

Θεώρησα εθνική υποχρέωση αλλά και καθήκον μου να δεχτώ και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε το έκανα σε όλη την επαγγελματική μου πορεία, ώστε η περιοχή να ανακτήσει όλα όσα έχασε τα προηγούμενα χρόνια. Και δέχτηκα αυτή την πρόκληση,  επειδή είμαι και από τη Ροδόπη και συγκεκριμένα από την Ξυλαγανή και επειδή πραγματικά ήταν μεγάλη τιμή για μένα  .

Δυστυχώς όμως ,και  μετά από έντονο προβληματισμό , δεοντολογικοί  λόγοι  οι οποίοι δεν συνάδουν με τις αρχές μου και τη νοοτροπία μου , καθότι παραβιάζονται οι αρχές των ίσων ευκαιριών και  μεταχείρισης , δεν  μου επιτρέπουν   να συνεχίσω  ως υποψήφιος.

Αλαζονικές συμπεριφορές  και συμπεριφορές που δεν εμπεριέχουν σεβασμό και αναγνώριση , δεν μπορεί να είναι ανεκτές , ούτε και αποδεκτές.

Στεναχωριέμαι πραγματικά  που όλα  αυτά τα  χρόνια  η  περιοχή μας  με τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές  δεν μπόρεσε να κατακτήσει όλα όσα έπρεπε και  μπορούσε.

Το θέμα της Θράκης είναι μείζον Εθνικό θέμα και δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα διαχρονικά από τους πολιτικούς της περιοχής και από το πολιτικό σύστημα της χώρας γενικότερα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ,όπως άλλωστε έκανα 38 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία , για την Πατρίδα μου και ειδικότερα για τον τόπο μου τη Ροδόπη  και  τη Θράκη μας, ίσως από άλλο πεδίο μάχης. Θα συνεχίσω να ομιλώ  για Πατρίδα –Θρησκεία –Οικογένεια,  αδιαφορώντας αν  κάποιοι ενοχλούνται.

Η Ροδόπη χρειάζεται ενωμένη προσπάθεια, και πάνω από όλα δυνατή και μάχιμη φωνή που δυστυχώς  δεν είχε μέχρι τώρα. Χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους  άφθαρτους, με αξιόλογη επαγγελματική διαδρομή  και    εργασιακή εμπειρία για να  δώσουν λύσεις και για να μπορούν να κατανοήσουν τον πόνο και τον κόπο των  δοκιμασμένων Ροδοπαίων  πολιτών .

Χρειάζεται  πολιτικούς  που να μπορούν να δώσουν όραμα και ελπίδα. Γιατί  η Ροδόπη χρειάζεται  νέα ελπίδα, χρειάζεται  αλλαγή σελίδας. Χρειάζεται πολιτικούς που δεν βλέπουν την πολιτική ως επάγγελμα ή οικονομική αποκατάσταση, αλλά ως καθήκον  συνεισφοράς  στην κοινωνία και τον τόπο τους .

Θέλω δε, να διαβεβαιώσω όλους αυτούς που γνώρισα, με εμπιστεύτηκαν  και στήριξαν την προσπάθειά μου όλο αυτό το διάστημα , ότι θα είμαι δίπλα τους και θα συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε ενωμένοι  για την Ροδόπη μας , για τη Θράκη μας, γιατί οι εξελίξεις το επιβάλλουν.

Αντιπτέραρχος (Ι) εα. Κων/νος  Ιατρίδης

  • Επίτιμος Διοικητής ΔΑΥ
  • Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας
  • Γενικός Γραμματέας Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας
  • Μέλος του Τομέα Άμυνας  ΝΔ
  • Πρόεδρος Συλλόγου Ξυλαγανιωτών Αθηνών”
  • Αντιπρόεδρος Πανθρακικής  Ομοσπονδίας  Νοτίου Ελλάδος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑