Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 10th, 2018 | by fileto

0

Γέμισε την αίθουσα στη Δράμα ο Μιχαλολιάκος!

Πλήθος Δραμινών αλλά και Καβαλιωτών, συνέρρευσε στο ξενοδοχείο “Κούρος”, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, για το Μακεδονικό στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της περιοδείας του.

Όπως σημειώνει η επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑ: «Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα εκατοντάδες Δραμινοί επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως οι Έλληνες και δη οι Μακεδόνες δεν θα σταματήσουν τον Αγώνα για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Άγγελος Ιωάννου, ο οποίος τόνισε τον κομβικό ρόλο της Ελληνικής Νεολαίας στους Αγώνες ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Στην συνέχεια, καταχειροκροτούμενος στο βήμα ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος σημείωσε το πολιτικό μητρώο της αριστεράς, η οποία επιβουλεύεται τον διαμελισμό του εθνικού κορμού και ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Επισήμανε ακόμη την υποκριτική στάση της νεοφιλελεύθερης ΝΔ, η οποία δεν δεσμεύεται για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας, μια δέσμευση που ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει αναλάβει έναντι όλων.

Υπενθύμισε τους ένδοξους πολέμους για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας (1912-1913), τους οποίους η “πρώτη φορά αριστερά” θέλει να διαγράψει από την ιστορική μνήμη, αφαιρώντας τους από τα σχολικά βιβλία όπως και την ιστορία του Ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.drama-ngm_(_(5)

Πρότυπα των Εθνικιστών είναι οι Ήρωες όπως ο Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας και ο Κύπριος Σολωμός Σολωμού που με το παράδειγμα τους έδειξαν τον δρόμο της Αντίστασης και της Θυσίας για τα Εθνικά Δίκαια.

Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής».

Τα συμπεράσματα δικά σας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑