Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 20th, 2018 | by fileto

0

Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Μάκης Παπαδόπουλος από το ΔΣ

Αμηχανία επικράτησε κατά στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του σημερινού δημοτικού συμβουλίου καθώς ο επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκης Παπαδόπουλος κατήγγειλε την δημοτική αρχή, ότι ενώ σε ραδιοφωνικό σταθμό η ίδια η δήμαρχος είχε αναφέρει μέρος από το αποτέλεσμα του πορίσματος του καθηγητή Χρυσόγονου, ακολούθως κλήθηκε η Οικονομική Υπηρεσία να αποφασίσει στο να επιλέξει τον ίδιο ώστε να συντάξει το πόρισμα για τις ευθύνες του Δήμου Καβάλας σχετικά με την γέφυρα στο κάτω Νοσοκομείο η οποία κατέρρευσε!

Στο ίδιο θέμα είχε αναφερθεί και ο Κώστας Κουνάκος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ανάθεση στον κ. Χρυσόγονο σύνταξης της γνωμοδότησης λήφθηκε στις αρχές Δεκέμβρη, ενώ η γνωμοδότηση ήταν στη διάθεση του Δήμου Καβάλας από το τέλος Νοεμβρίου.

Ο κύριος Παπαδόπουλος με έντονο ύφος, χαρακτήρισε την πράξη «μαγείρεμα» και κρυφά παιχνίδια της δημάρχου, ενώ κατηγόρησε και τον Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος επέκρινε τα όσα έλεγε, ότι λειτουργεί αντιθεσμικά και κυρίως ως υποστηρικτής της δημάρχου και όχι ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου…


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑