Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 28th, 2018 | by fileto

0

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης κέρδισε τους δημοσιογράφους της Καβάλας

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι με τους δημοσιογράφους της Καβάλας και σε ένα χαλαρό γιορτινό κλίμα συνομίλησε μαζί τους για την φιλοδοξία του να φέρει την αλλαγή νοοτροπίας στην Περιφέρειά μας. Χωρίς βαρύγδουπες ομιλίες και με την παρουσία των αντιπεριφερειαρχών ΠΕ Καβάλας, Θεόδωρου Μαρκόπουλου, Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη και των προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας Γιάννη Παναγιωτίδη, ο κ. Τοψίδης ανέφερε ότι σκοπός του είναι να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας χωρίς σκληρές αντιπαραθέσεις, με παράθεση μόνο των προγραμμάτων και του οράματος των υποψηφίων μια και όλοι θα πρέπει να επιζητούν την ανάπτυξη μιας περιφέρειας που ουσιαστικά παραμένει στην ουρά των εξελίξεων και πρέπει να πρωταγωνιστήσει.

Παράλληλα έδωσε ευχές για τις γιορτές και τη Νέα Χρονιά τονίζοντας ότι κάθε τι νέο που ξεκινά έχει μέσα του την ελπίδα, που με την προσπάθεια όλων και ειδικά των ανθρώπων της δράσης φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γενικότερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», κέρδισε την συμπάθεια των εκπροσώπων του Τύπου και των μέσων ενημέρωσης της Καβάλας, μια και η σοβαρότητα και ο αυθορμητισμός του σου αφήνει …καλή αύρα και μάλιστα αύρα νικητή!  

Οι δηλώσεις του

”Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους πολίτες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η ”Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής εμένα, έκανε ένα κάλεσμα στα μέσα ενημέρωσης της Καβάλας για μια ανθρώπινη συνάντηση, να ανταλλάξουμε ευχές, αφήνοντας το πολιτικό περιβάλλον έξω από τη συνάντηση. Σκοπός της συνάντησης ήταν να γνωριστούμε μεταξύ μας, σε μια συνένωση ανθρώπινων σχέσεων. Μόνο ενωμένοι θα βγούμε κερδισμένοι ως περιφέρεια. Έτσι θα αναπτύξουμε τον κάθε κλάδο ξεχωριστά, έτσι θα κρατήσουμε τους νέους στην περιοχή μας.  

Το brand name πρέπει να είναι ”Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Δεν διαχωρίζουμε καμιά περιφερειακή ενότητα, διότι αν δεν λειτουργήσουμε σύσσωμοι προωθώντας το brand name αυτό στο εξωτερικό, αυτή η περιοχή δεν θα δει καλό. Ευχόμαστε καλή χρονιά, υγεία σε όλους τους πολίτες, καλές δουλειές στους επιχειρηματίες και στους δημοσιογράφους πολλές ευχαριστίες που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για να γνωριστούμε”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Τοψίδης.  

Θέλουμε τους νέους να συμμετέχουν στα κοινά

‘Είμαστε εδώ για να μας κρίνετε το επόμενο διάστημα ως ”Περιφερειακή Σύνθεση” σε αυτή την πρωτοβουλία που πήραμε για να διεκδικήσουμε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ γιατί πιστεύουμε ότι ο καθένας που θέλει ένα καλύτερο αύριο πρέπει να προτάξει τις προτεραιότητες του και να είναι υποψήφιος. Ειδικά αυτό το λέω για τους νέους, οι οποίοι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά”, συμπλήρωσε σχετικά. Ερωτηθείς για την παρουσία του κ. Μαρκόπουλου και του κ. Ιωσηφίδη απάντησε: ”Είναι εδώ ως χωρικός και θεματικός αντιπεριφερειάρχης. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός θεσμικούς παράγοντες που υπηρετούν την περιφέρεια, αφού είναι εδώ και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, άνθρωποι από το Επιμελητήριο. Για τους ίδιους (και το τι θα κάνουν) θα κάνετε λίγη υπομονή. Αυτό που μπορώ να πω ως είδηση από την Καβάλα είναι ότι η επόμενη ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού θα γίνει στην πόλη της Καβάλας”.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑