Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 30th, 2018 | by fileto

0

Ψάχνει για αρματαγωγό ο Πέτροβιτς από τον Καμμένο!

Τι άλλο θα ακούσουμε σε τούτη την περίεργη περίοδο, όταν ένα ακριτικό νησί μετά από βλάβη στο μοναδικό πλοίο της γραμμής μένει αποκομμένο από τον έξω κόσμο!

Και σαν να μην έφτανε αυτό τι διαβάζουμε σαν ανάρτηση (!) από τον αρμόδιο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Έβρου και υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ…

Παρακολουθήστε το: “Μετά τη διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαμοθράκης – Αλεξανδρούπολης, λόγω βλάβης του μοναδικού πλοίου της γραμμής, ζητήσαμε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, να συνδράμει με την αποστολή πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, που θα εξυπηρετήσει τη μεταφορά προσώπων, ειδών πρώτης ανάγκης και οχημάτων, για να αποφευχθεί ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός του ακριτικού μας νησιού.

Σε πρώτο χρόνο οι επιβάτες από και προς το νησί θα εξυπηρετηθούν με την έλευση απόψε το βράδυ του σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος “Γαύδος” που καταπλέει στη Σαμοθράκη, ενώ αναζητείται και λύση με προσωρινή δρομολόγηση άλλου οχηματαγωγού πλοίου”.

kammenos_stratiotes-630x400Μπορεί και να γίνει μια και οι δύο πολιτικοί είναι σε φάση αναζήτησης προεκλογικής φόρμας, με τον Πάνο Καμμένο να θέλει να βάλει υποψηφιότητα στον Έβρο μπας και τον ψηφίσουν τα …στρατά!

Καλή η προσπάθεια και θυμίζει τα ΡΕΟ όταν έβγαιναν στους δρόμους όταν απεργούσαν οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας! Αθάνατε Κολλά!Athens April 1983 Army Truck at Bus Strike


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑