Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 4th, 2019 | by fileto

0

Πωλούν στο διαδίκτυο τα άρβυλα που χορηγεί… δωρεάν σε στελέχη το ΓΕΣ

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της περιοδικής χορήγησης ειδών ιματισμού στο προσωπικό, ολοκλήρωσε τη χορήγηση 20.000 αρβυλών τύπου 1 (νέου τύπου), σε στελέχη που υπηρετούν σε Μονάδες του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» και της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων «ΑΙΓΕΑΣ». Τα άρβυλα κατασκευάστηκαν στο 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο (700 ΣΕ) TO 2018. Η χορήγηση αρβυλών, θα συνεχιστεί εντός του έτους 2019, σε στελέχη που υπηρετούν και στις υπόλοιπες Μείζονες Διοικήσεις και Σχηματισμούς», ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το ΓΕΣ, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την διαδικασία της παράδοσης του υλικού στα στελέχη.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες και εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επίδοξοι…πωλητές, διαθέτοντας σε όποιον το επιθυμεί τα συγκεκριμένα άρβυλα, με το ανάλογο (;) αντίτιμο φυσικά! Μόνο που θα πρέπει να απαντήσουν …αρμοδίως, πως γίνεται να διαθέτουν προς πώληση υλικά τα οποία όχι μόνο χορηγήθηκαν πρόσφατα δωρεάν από συγκεκριμένη υπηρεσία (ΓΕΣ), αλλά πληρώθηκαν και από το υστέρημα του ελληνικού λαού!

Προφανώς και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο πωλητής είναι στέλεχος του ΣΞ ή όχι. Ούτε αν μαζί με την αγορά, ο πωλητής θα δώσει και το απαραίτητο παραστατικό (απόδειξη) που πρέπει βάση νόμου να συνοδεύει κάθε συναλλαγή. Αυτά είναι αρμόδιες να τα διαπιστώσουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες. Απλά καταγράφουμε το γεγονός, ως μια ακόμα απόδειξη πως πέρα από τον στραβό γιαλό, κάπου αρμενίζουμε κι εμείς στραβά…

πηγή: Ζούγκλα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑