Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 14th, 2019 | by fileto

0

Δεν τραβάει ο δικός σας κύριε Αυγενάκη…

Πραγματικά είναι για γέλια αυτά που συμβαίνουν εν Ελλάδι και δει στο κόμμα της ΝΔ σχετικά με την ομάδα Μητσοτάκη που «μπαστάκωσε» τους χρισμένους υποψηφίους περιφερειάρχες και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα λουριά των ανταρτών και των υποστηρικτών τους.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, σε γραπτή απολογία κλήθηκαν 5 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του νυν Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, και παράλληλα στελέχη της ΝΔ, από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Πρόκειται για τους: Αντωνία Μπούζα-Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, και Απόστολο Γκούνη-περιφερειακό σύμβουλο Μεσσηνίας, Παπαφωτίου Απόστολο και Πετρίτση Γιώργο-περιφερεικούς συμβούλους Κορινθίας, και Σιδέρη Βασίλειο-Περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας.

Οι συγκεκριμένοι 5 περιφερειακοί σύμβουλοι κλήθηκαν σε γραπτές εξηγήσεις στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την επιστολή που τους απεστάλη μόλις μια μέρα νωρίτερα, στις 7 Ιανουαρίου από τα κεντρικά της ΝΔ. Καλούνται “σε γραπτή απολογία”, για “αντιδεοντολογική συμπεριφορά” “σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις αποφάσεις του κόμματος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα”.

Όπως επισημαίνεται στο κάλεσμα Αυγενάκη: “Σε συνέχεια της τηλεφωνικής πρόσκλησης του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τάσου Γαϊτάνη, στην οποία δεν ανταποκριθήκατε, καλείστε σε γραπτή απολογία, σχετικά με την αντι-δεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Kαλείστε να αποστείλετε την γραπτή σας απολογία, έως την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, στον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση”.

Φυσικά τα παπαγαλάκια της ομάδας Αυγενάκη στην περιφέρειά μας ξαμολήθηκαν και επισημαίνουν το ίδιο θα συμβεί και με τους αντάρτες (πραγματικά ποιοι είναι αυτοί;) της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μια και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοχή μας αρχές Φεβρουαρίου και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μέχρι τότε και μέχρι να στείλει τα «ραβασάκια» ο Αυγενάκης σίγουρα ο Χριστόδουλος Τοψίδης θα ανακοινώσει και τα μέλη του συνδυασμού του σε εκδήλωση στην Καβάλα και μάλιστα σε μια εκδήλωση που θα κάνει πάταγο.

Άρα όσοι περιμένουν τον Κυριάκο για να καθαρίσει για πάρτη τους ως «μωρές παρθένες» θα μείνουν έξωθεν της θύρας με τον λύχνον ανα χείρας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑