Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 15th, 2019 | by fileto

0

Κάθολου τυχαία επιλογή της ΝΟΔΕ Καβάλας ο Μειμαράκης

Οι νεοδημοκρατικές κόντρες που ολοένα εντείνονται σχετικά με την στήριξη ή όχι από τον κομματικό μηχανισμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου είχαν και άλλες παρενέργειες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΝΟΔΕ Καβάλας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της που ειδικά στην τρέχουσα χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία μια και θα διανύσουμε τους προσεχείς μήνες τροχιά εκλογών τόσο για το ελληνικό Κοινοβούλιο, το ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού σε δήμους και σε περιφέρεια.

Θα περίμενε κανείς η ΝΟΔΕ να καλέσει όπως τις προηγούμενες χρονιές κάποιο στέλεχος που είναι κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως είχε κάνει τις προηγούμενες χρονιές με Λευτέρη Αυγενάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Για φέτος επέλεξε τον αντίπαλο στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που όπως μάθαμε αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ και θα στείλει τα μηνύματά του, μια και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τυχαία η επιλογή; Δεν νομίζουμε!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑